کمیته اضطراری جهت توزیع مواد خوراکه حیوانی به مالداران در ولایت سمنگان ایجاد شد

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ - ۱۳:۳۲
کمیته اضطراری جهت توزیع مواد خوراکه حیوانی به مالداران در ولایت سمنگان ایجاد شد


۱۲ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
به اساس هدایت ملا عبدالاحد فضلی والی سمنگان کمیته اضطراری متشکل از ریاست‌های اقتصاد، مبارزه با حوادث، آمریت سرحدات و اقوام قبایل به سرپرستی مولوی نیاز محمد عابد رئیس زراعت جهت رسیدگی به نیاز‌مندی‌های خوراکی مواشی و توزیع آن ایجاد گردید. 
هدف از ایجاد کمیته رسیدگی به نیاز‌های اولیه و خوراکی مالداران توزیع کاه، کنجاره، و دیگر ضروریات است تا از آسیب رسیدن به مواشی جلوگیری شود.
این کمیته دیروز جمعه ایجاد شد که در راس آن مولوی نیاز محمد عابد رئیس زراعت سمنگان قرار دارد، در هماهنگی با ریاست های مربوطه به قریجات دور دست ولسوالی های خلم، حضرت سلطان و ولسوالی خرم سارباغ رفته مواد خوراکه حیوانی از قبیل کاه، کنجاره به مالداران توزیع نموده و هم مواشی گیر مانده از برف را نجات داده و به مشکلات مردم و مالداران از نزدیک رسیدگی نمودند. 
همچنین این کمیته در ساحات و قریه جات دور دست مرکز ایبک مانند رباطک، منقوطن، خواجه مومن و کوسه سای که مالداران از ولسوالی های خرم و سارباغ و روی دوآب آمده بود و نیاز مبرم به رسیدگی داشتند از طرف کمیته رسیدگی و مواد خوراکه حیوانی توزیع گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها