کمپاین خزانی دواپاشی «یوریا اسپری» درختان مثمر از سوی وزارت زراعت آغاز شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۳۰ - ۱۲:۶
کمپاین خزانی دواپاشی «یوریا اسپری» درختان مثمر از سوی وزارت زراعت آغاز شد 

۳۰ عقرب ۱۴۰۲ هـ.ش
کمپاین خزانی دواپاشی «یوریا اسپری» درختان مثمر از سوی ریاست حفاظه نباتات و فرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور جلوگیری از آفات و امراض درختان مثمر در ۳۴ ولایت کشور آغاز شد.
انجینر عتیق الله مسلم ریس حفاظه نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان افتتاح کمپاین یوریا اسپری هدف از راه اندازی این کمپاین را مجادله با آفات و امراض نباتی و جلوگیری از آلوده شدن  درختان مثمر به امراض آفات عنوان کرد"این کمپاین در 34 ولایت افغانستان تطبیق می‌شود  که هدف از راه اندازی آن تشویق دهقانان و  باغداران کشور  برای دوا پاشی درختان مثمر و غیر مثمر جهت از بین بردن امراض و آفات درختان می‌باشد".
 وی افزود" استعمال محلول پنج فیصد کود سفید (یوریا) در خزان زمانیکه بیش از 70 فیصد برگ‌های درختان ریخته باشد خالی از مفاد نیست به خصوص  برای آفات و امراض نباتی که در زیر برگ‌ها و گیاهان هرزه و بقایای نباتی در زمستان زیست می‌کند؛ آن‌ها را از بین برده و همچنان  در حاصل‌خیزی خاک که تجزیه بقایای نباتی را سرعت می‌بخشد رول مهم را بازی می‌کند".
در عین حال ناصر ابراهیم خیل یک تن از دکتران حفاظه نباتات ریاست حفاظه نباتات و قرنطین از اقتصادی بودن محلول یوریا اسپری سخن زده افزود" تهیه محلول یوریا خیلی ارزان و مفید تمام می‌شود یک کیلو کود سفید (یوریا) در ۲۰ لیتر آب خوب حل نموده و بعدا توسط محلول پاش در زمانیکه هوا صاف باشد محلول پاشی گردد تا از آفات و امراض نباتات نجات یافته عمر و حاصلات درختان بیشتر گردد".
کمپاین یوریا اسپری برای درختان مثمر و غیر مثمر مفید بوده و با هزینه کمتر تطبیق می شود.
کمپاین ادویه پاشی یوریا اسپری از سوی کارمندان ریاست حفاظه نباتات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری همه سال در همکاری با باغداران کشور در ۳۴ ولایت تطبیق می گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها