کمپاین جلوگیری از تب خونریزی‌دهندۀ کانگو در پکتیا آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۹:۳۴
کمپاین جلوگیری از تب خونریزی‌دهندۀ کانگو در پکتیا آغاز شد

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کمپاینی را به‌منظور جلوگیری از تب خونریزی‌دهندۀ کانگو در ولایت پکتیا آغاز کرد. این کمپاین در مرکز گردیز و پنج ولسوالی دیگر تطبیق می‌شود.
مولوی سید امین هاشمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا گفت که این کمپاین در مرکز گردیز، روحانی‌بابا، سیدکرم، وزی‌زدران، ډنډه پټان و ځاځی اریوب عملی می‌گردد. به گفتۀ وی، در این برنامه هزاران رأس مواشی و محل‌های نگهداری آن‌ها دواپاشی خواهد شد.
آقای هاشمی افزود که این برنامه با همکاری داکتران محلی وترنری تطبیق می‌شود. او گفت که برای این داکتران، داروهای ضد تب کانگو، پمپ‌های دواپاشی و وسایل مرتبط به حفظ‌الصحه فراهم شده است تا از گسترش این بیماری جلوگیری شود.
تب کانگو یک بیماری ویروسی خطرناک است که از طریق کنه‌ها بین حیوانات و انسان‌ها انتقال می‌یابد.
در کنار این فعالیت‌ها، برنامۀ سمپل‌گیری نیز به‌منظور جلوگیری از بیماری حیوانی «بروسلوز» در مرکز و تمامی ولسوالی‌های ولایت پکتیا به‌صورت عملی تطبیق می‌شود. این برنامه یک گام مهم برای حفاظت از مواشی و جلوگیری از زیان‌های اقتصادی مالداران محسوب می‌گردد.
بیماری بروسلوز یک بیماری زئونوز است که به‌آسانی به انسان‌ها انتقال می‌کند. در این برنامه مشخص خواهد شد که سطح بیماری بروسلوز در پکتیا در چه اندازه است و پس از این سمپل‌گیری، راهکارهای جلوگیری آغاز خواهد شد.
رهبری ریاست زراعت پکتیا این‌گونه کمپاین‌ها را برای حفاظت از انسان‌ها و جلوگیری از گسترش بیماری مفید دانست و از مسئولان مربوطه خواست تا این برنامه‌ها را به سایر ولسوالی‌ها نیز گسترش دهند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها