کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها به‌منظور کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بادغیس آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۴
کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها به‌منظور کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بادغیس آغاز شد

با نزدیک شدن عید سعید قربان، کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها و محلات عمومی بود و باش حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس آغاز گردید. این برنامه به هدف کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو با حمایت مالی دفتر خوراک و زراعت سازمان ملل متحد توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس راه‌اندازی شده است.
در جریان این کمپاین، طویله‌ها و حیواناتی که دارای پرازیت‌ به‌ویژه کنه‌ها می‌باشند توسط پرسونل وترنری آمریت مالداری و کلینیک‌های صحت حیوانی، ادویه‌پاشی می‌شوند تا از گسترش این بیماری جلوگیری گردد.
همچنان در کنار تطبیق عملی این برنامه، برای مالداران برنامه‌های آموزشی و آگاهی‌دهی راه‌اندازی شده و پوسترهای معلوماتی نیز نصب و توزیع می‌گردد تا آگاهی عامه پیرامون پیش‌گیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو افزایش یابد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۶:۱۵
Background image

توجه ویژه به ولسوالی‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی در ننگرهار

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی محمد ولی محسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در نشست ماهوار با مؤسسات همکار، بر توجه ویژه به ولسوالی‌هایی که از حوادث طبیعی آسیب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۳
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت سرپل

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به سرپرستی مفتی ذاکرالله ذاکر، رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، همراه با میرویس خوگیانی و محمد ولی وزیری، مشاورین مقام وزارت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۴:۵۰
Background image

توزیع تخم و وسایل زعفران برای دهقانان در ولسوالی چهار بولک بلخ

۱۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۸ تن از دهقانان ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت در همکاری  دفتر حمایه اطفال، بسته‌های تخم و وسایل مورد نیاز کشت زعفران دریافت کردند.
بر اساس معلومات. . .

بازگشت به خبرها