کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی در غور به‌زودی خاتمه می‌یابد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۵:۴۱
کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی در غور به‌زودی خاتمه می‌یابد


۲۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت غور، می‌گوید که کار بخشی از پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت به پایان رسیده و کار تعداد محدودی از این پروژه‌ها که تاکنون باقی مانده، به‌زودی خاتمه می‌یابد.
این ریاست می‌گوید که در مجموع هشتادوپنج درصد کار تطبیق پروژه‌های جدید به پیش رفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار ساخت ۳۲۷ ذخیره‌گاه کچالو، ۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ سردخانه صفر انرژی میوه‌جات را در این ولایت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی کرده است. ریاست زراعت غور می‌افزاید که کار ساخت ذخیره‌گاه‌های باقی‌مانده به شدت جریان دارد و تاکنون هشتاد درصد این ساختمان‌ها به بهره‌برداری سپرده شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۲ - ۱۰:۴۸
Background image

افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در ولایت تخار

۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از افزایش ۱۰ درصدی تولیدات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته خبر داد. این آمار بر اساس جمع‌آوری و توحید گزارش‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

BACK TO NEWS