کار ساخت ۷۵ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو در بغلان پایان یافت

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۲:۲۶
کار ساخت ۷۵ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو در بغلان پایان یافت

۲۲عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، اعلام کرده که از جمله ۳۲۵ پروژه زراعتی مربوط به مدیریت محصولات زراعتی، کار تطبیق ۷۵ پروژه‌ شامل ساخت ۴۵ ذخیره‌گاه پیاز و ۳۰ ذخیره‌گاه کچالو به پایان رسیده است.
از جمله ۳۲۵ پروژه جدید زراعتی در ولایت بغلان، ۲۱۸ پروژه‌ی آن شامل ساخت ذخیره‌گاه پیاز، ۱۰۱ پروژه شامل ساخت ذخیره‌گاه کچالو، شش پروژه شامل ساخت سردخانه صفر انرژی میوه‌جات و توزیع ۵۰ پایه ماشین سولری خشک‌کننده سبزیجات و میوه‌جات می‌شود.
از میان این پروژه‌ها، کار تطبیق ۷۵ پروژه کاملاً به پایان رسیده و متباقی آن نیز به زودی تطبیق خواهد شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۴
Background image

توزیع خوراکه حیوانی برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک ولایت سمنگان

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری دفتر اکتید، برای ۱۵۰ مالدار در مرکز ایبک این ولایت خوراکه حیوانی توزیع کرد.
در این برنامه، در مجموع ۳۵۰ بوری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۳
Background image

برداشت ۱۳۰ تُن گیلاس از باغ‌های پنجشیر؛ ۲۰ تُن دیگر در آستانه صادرات به کشورهای منطقه

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر اعلام کرد که در سال جاری ۱۳۰ تُن گیلاس از باغ‌های این ولایت برداشت شده و روند برداشت در برخی مناطق همچنان ادامه دارد. همچنین. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۶:۱۱
Background image

تکمیل ۶ حوض خاکی برای تقویت منابع آب در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۶ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شش حوض خاکی به منظور تقویت آب‌های زیرزمینی و بهبود منابع آبی در ساحه خواجه‌خلیل قریه چکری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
این حوض‌ها از سوی. . .

بازگشت به خبرها