کار ساخت ۲۶ ذخیره گاه پیاز در بدخشان ۴۶ درصد تکمیل شده است 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۸ - ۱۴:۳
کار ساخت ۲۶ ذخیره گاه پیاز در بدخشان ۴۶ درصد تکمیل شده است 

۸ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار ساخت ۲۶ باب ذخیره‌گاه‌های پیاز در ولسوالی‌های جرم و بهارک ولایت بدخشان نظارت کرده و می گویند که کار ساخت آن ۴۶ درصد به پیش رفته است.
به اساس گزارش تیم تخنیکی موظف درپروژه محصولات زراعتی این ریاست، کار اعمار ۲۶ باب  ذخیره خانه پیاز درولسوالی‌های جرم و بهارک این ولایت ۴۶ فیصد تکمیل گردیده که ظرفیت هریک از این سردخانه ها ۱۷ متریک تن گفته شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها