کار ساخت ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در قندهار آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۱:۱۸
کندهار کې د خرماوو ۲۵ جریبه سوداګریز بڼونه جوړیږي

۹ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، ‌آبیاری و مالداری ولایت قندهار از آغاز کار ساخت ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما در این ولایت خبر می‌دهد. این باغ‌ها به منظور ترویج کاشت و تولید خرما در سه ولسوالی این ولایت ساخته می‌شود. این نخستین بار است که در قندهار قدم به ساخت باغ‌های تجارتی خرما برداشته می‌شود.
سیدحفیظ‌الله سیدی، رییس زراعت قندهار می‌گوید که این پروژه دو میلیون افغانی هزینه می‌برد و در جریان آن در سه ولسوالی ۲۵ جریب باغ تجارتی خرما ساخته می‌شود. روند ساخت این باغ‌ها از ولسوالی دامان به صورت رسمی آغاز شد.
این باغ‌ها به منظور ترویج پرورش و در نهایت تولید خرما ساخته می‌شود.
هم‌چنان به آن شمار باغدارانی که نخل‌های خرما دارند، آموزش و آگاهی داده می‌شود.
یکی از کارهای جدید وزارت زراعت در سال‌های اخیر، پرورش، نگهداری و معرفی درختان خرما به دهقانان بوده است.
پیش از این نیز در شماری از ولایت‌های دیگر کشور نیز باغ‌های تجارتی خرما ساخته شده بود.
هلمند، فراه، قندهار، لغمان، ننگرهار و نیمروز، در کنار قندهار ولایت‌هایی اند که در آن‌ها خرما پرورش و تولید می‌شود.
ساخت باغ‌های تجارتی خرما در ولایت‌های کشور، برخاسته‌ی از طرح جدید وزارت زراعت برای ایجاد نخلستان‌های خرما و تولید خرما برای مصارف داخلی است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها