کار ساخت ۲۱ سردخانه‌ی سیب در دایکندی به سرعت جریان دارد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۳ - ۱۴:۲۳
کار ساخت ۲۱ سردخانه‌ی سیب در دایکندی به سرعت جریان دارد


۲۱ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی، در ولایت دایکندی ۲۱ سردخانه سیب می‌سازد که کار ساخت آن به شدت جریان دارد. هزینه‌ی ساخت این سردخانه‌ها به بیش از ۴۹ میلیون افغانی می‌رسد که ۱۰ درصد سهم دهقانان مستفیدشونده را شامل می‌شود.
کار ساخت این سردخانه‌ها حدود سه ماه قبل آغاز شده بود و حالا ۷۰ درصد تکمیل شده است.
هر یک از این سردخانه‌ها ظرفیت نگهداری حدود ۲۵ متریک تن میوه را دارد.
در کنار بادام، که تولید مشهور دایکندی است، سیب نیز از محصولات عمده‌ی زراعتی این ولایت است.‌
این ولایت امسال حدود ۳۵ هزار تن سیب تولید کرده است. سردخانه‌هایی که تازه ساخته می‌شود، می‌تواند حدود ۵۲۵ متریک تن سیب اضافه از فروش باغداران دایکندی را برای فصل‌هایی که تقاضای بیش‌تر در بازار وجود دارد، نگهداری کند و باعث افزایش درآمد باغداران شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۲
Background image

تطبیق پروگرام وقایوی لایم سلفر  در مرکز  ولایت بامیان

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، توسط تیم تخنیکی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، پروگرام وقایوی لایم سلفر را در قریهٔ مالک اشتر مرکز بامیان تطبیق کرد.
در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های غذایی در ولایت سرپل آغاز شد

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت سرپل، به همکاری موسسه سمون نابینایان افغانستان (ABM)، روند توزیع ۱۴۴۰ بسته مواد غذایی را در ولسوالی‌های گوسفندی، سنگچارک و صیاد آغاز کرد.
هر بسته. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۶:۱۵
Background image

آغاز برنامه کار در مقابل پول نقد در شهر تالقان ولایت تخار

۱۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری  دفتر میشن ایست مقیم ولایت تخار ، برنامه کار در مقابل پول نقد را در شهر تالقان و ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
بر اساس این. . .

بازگشت به خبرها