کار ساخت ۲۱ سردخانه‌ی سیب در دایکندی به سرعت جریان دارد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۳ - ۱۴:۲۳
کار ساخت ۲۱ سردخانه‌ی سیب در دایکندی به سرعت جریان دارد


۲۱ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی، در ولایت دایکندی ۲۱ سردخانه سیب می‌سازد که کار ساخت آن به شدت جریان دارد. هزینه‌ی ساخت این سردخانه‌ها به بیش از ۴۹ میلیون افغانی می‌رسد که ۱۰ درصد سهم دهقانان مستفیدشونده را شامل می‌شود.
کار ساخت این سردخانه‌ها حدود سه ماه قبل آغاز شده بود و حالا ۷۰ درصد تکمیل شده است.
هر یک از این سردخانه‌ها ظرفیت نگهداری حدود ۲۵ متریک تن میوه را دارد.
در کنار بادام، که تولید مشهور دایکندی است، سیب نیز از محصولات عمده‌ی زراعتی این ولایت است.‌
این ولایت امسال حدود ۳۵ هزار تن سیب تولید کرده است. سردخانه‌هایی که تازه ساخته می‌شود، می‌تواند حدود ۵۲۵ متریک تن سیب اضافه از فروش باغداران دایکندی را برای فصل‌هایی که تقاضای بیش‌تر در بازار وجود دارد، نگهداری کند و باعث افزایش درآمد باغداران شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۹:۵۳
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز معرفی شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز طی مراسمی با حضور مولوی سیف‌الله محمدی رئیس دفتر مقام ولایت، شماری از رؤسای امارتی و پرسونل این ریاست معرفی شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۵:۴۰
Background image

پیش‌بینی بیش از ۱۱ هزار تُن حاصلات شفتالو در ننگرهار در سال جاری

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، پیش‌بینی می‌شود که حاصلات شفتالو در سال جاری در این ولایت به بیش از ۱۱ هزار متریک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۹ قلم مواد غذایی تازه برای خانواده‌های نیازمند در جوزجان

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ، ۹ قلم مواد غذایی تازه را برای ۳۰۰ خانواده نیازمند در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه توزیع کرد.
مسئو. . .

بازگشت به خبرها