کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز در نیمروز آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۷ - ۸:۳۱
کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز در نیمروز آغاز شد
۷ اسد ۱۳۹۹
کار ساخت کشمش‌خانه‌ها و ذخیره‌خانه‌های پروژه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت نیمروز عملاً آغاز شد.
کار ساخت این زیربناها برای دهقانان، از قریه‌ی کلوخی ولسوالی چخانسور ولایت نیمروز آغاز شد.
قرار است ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی منطقه جوی نو زرنج مرکز ولایت، و ولسوالی‌های چخانسور، خاشرود و چهاربرجک ساخته شود. کار ساخت این تأسیسات در آینده‌های نزدیک تکمیل می‌گردد.
با آغاز کار تطبیق این پروژه‌ها، زمینه‌ی کار برای ۲۴۵ نفر به صورت مستقیم مهیا گردیده است. هم‌چنان اعمار این کشمش‌خانه‌ها باعث خرسندی باغداران و دهقانان شده است، زیرا آنان از ارزش‌افزایی بر محصولات‌شان و نیز فراهم‌آوری زمینه‌ی بازاریابی برای تولیدات‌شان ابراز خوش‌حالی می‌کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۶:۹
Background image

رئیس مالداری وزارت زراعت به‌منظور تقویت بخش مالداری و حل مشکلات به ننگرهار سفر کرد

۱۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
یک هیأت تخنیکی به رهبری مفتي ذاکرالله ذاکر، رئیس خدمات مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور ارزیابی، تقویت و تشخیص و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۹:۵۸
Background image

جلسه هماهنگی با اعضای اتحادیه قوریه‌داران در تخار برگزار شد

۱۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور تقویت هماهنگی، تنظیم فعالیت‌های تخنیکی و ارتقای کیفیت تولید نهال در ولایت تخار، جلسه هماهنگی با اعضای اتحادیه قوریه‌داران و مسئولان تخنیکی ریاست زراعت،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۹ - ۱۵:۲۰
Background image

برای ۳۰ تن مالدار در ولایت فراه خوراکه حیوانی «کنجاره» توزیع شد

۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۳۰ تن مالدار در مرکز ولایت فراه و ولسوالی پشت‌رود، خوراکه حیوانی «کنجاره» به‌منظور چاق‌سازی بره‌ها توزیع شد.
این برنامه با تلاش و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها