کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز در نیمروز آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۷ - ۸:۳۱
کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز در نیمروز آغاز شد
۷ اسد ۱۳۹۹
کار ساخت کشمش‌خانه‌ها و ذخیره‌خانه‌های پروژه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت نیمروز عملاً آغاز شد.
کار ساخت این زیربناها برای دهقانان، از قریه‌ی کلوخی ولسوالی چخانسور ولایت نیمروز آغاز شد.
قرار است ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی منطقه جوی نو زرنج مرکز ولایت، و ولسوالی‌های چخانسور، خاشرود و چهاربرجک ساخته شود. کار ساخت این تأسیسات در آینده‌های نزدیک تکمیل می‌گردد.
با آغاز کار تطبیق این پروژه‌ها، زمینه‌ی کار برای ۲۴۵ نفر به صورت مستقیم مهیا گردیده است. هم‌چنان اعمار این کشمش‌خانه‌ها باعث خرسندی باغداران و دهقانان شده است، زیرا آنان از ارزش‌افزایی بر محصولات‌شان و نیز فراهم‌آوری زمینه‌ی بازاریابی برای تولیدات‌شان ابراز خوش‌حالی می‌کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۱۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول بخش مصونیت غذایی و معیشت دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان با عبدالمالک صافی مسئول بخش معیشت و مصونیت غذایی دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان دیدار کرده و روی موضوعات مهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۴۶
Background image

توزیع تجهیزات به کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال ولایت بلخ

ه رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه توزیع تجهیزات برای کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال برگزار شد. 
در این برنامه، چهار کلینیک صحت حیوانی واجد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها