کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز در نیمروز آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۵/۷ - ۸:۳۱
کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز در نیمروز آغاز شد
۷ اسد ۱۳۹۹
کار ساخت کشمش‌خانه‌ها و ذخیره‌خانه‌های پروژه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت نیمروز عملاً آغاز شد.
کار ساخت این زیربناها برای دهقانان، از قریه‌ی کلوخی ولسوالی چخانسور ولایت نیمروز آغاز شد.
قرار است ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌خانه‌ی پیاز از طریق پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی منطقه جوی نو زرنج مرکز ولایت، و ولسوالی‌های چخانسور، خاشرود و چهاربرجک ساخته شود. کار ساخت این تأسیسات در آینده‌های نزدیک تکمیل می‌گردد.
با آغاز کار تطبیق این پروژه‌ها، زمینه‌ی کار برای ۲۴۵ نفر به صورت مستقیم مهیا گردیده است. هم‌چنان اعمار این کشمش‌خانه‌ها باعث خرسندی باغداران و دهقانان شده است، زیرا آنان از ارزش‌افزایی بر محصولات‌شان و نیز فراهم‌آوری زمینه‌ی بازاریابی برای تولیدات‌شان ابراز خوش‌حالی می‌کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۹
Background image

تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها در ولسوالی ده‌سبز کابل

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری شفاخانه صحت حیوانی نوزاد، برنامه تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها را در ولسوالی ده‌سبز تطبیق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۷
Background image

توزیع مرغ‌های تخم‌گذار برای ۷۶ خانواده نیازمند در بلخ به منظور تقویت عواید خانواده‌ها و امنیت غذایی

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های روستایی و تقویت امنیت غذایی، برای ۷۶ خانواده نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ مرغ‌های تخم‌گذار توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل زراعتی برای دهاقین در بغلان

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری موسسه وطن و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کودهای زراعتی و وسایل مورد نیاز. . .

بازگشت به خبرها