کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۵:۶
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد


۲۲ میزان ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی میوه در بامیان بیش از ۸۵ درصد پیش رفته است.
وزارت زراعت، این سردخانه‌ها را در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی می‌سازد.
این سردخانه‌ها به هزینه‌ی ۲۶ میلیون افغانی به شمول ۱۰ درصد سهم باغداران مستفیدشونده در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بامیان ساخته می‌شود.
هر یک از این سردخانه‌ها ظرفیت نگهداری حدود ۲۵ متریک تن میوه را دارد.
در کنار کچالو، سیب نیز یکی از محصولات عمده‌ی زراعتی بامیان است. در سال جاری بامیان حدود ۳۰ هزار متریک تن سیب تولید کرده است.
سردخانه‌های یاد شده به باغداران بامیانی کمک می‌کند تا ۲۵۰ تن سیب اضافه از فروش‌شان را برای فصل‌هایی که این میوه در بازار کم‌یاب می‌شود، نگه دارند و درآمدشان را بالا ببرند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۹
Background image

تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها در ولسوالی ده‌سبز کابل

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری شفاخانه صحت حیوانی نوزاد، برنامه تطبیق واکسین‌های وقایوی و ارائه خدمات صحی برای اسپ‌ها را در ولسوالی ده‌سبز تطبیق. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۷
Background image

توزیع مرغ‌های تخم‌گذار برای ۷۶ خانواده نیازمند در بلخ به منظور تقویت عواید خانواده‌ها و امنیت غذایی

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
به منظور بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های روستایی و تقویت امنیت غذایی، برای ۷۶ خانواده نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ مرغ‌های تخم‌گذار توزیع. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۴ - ۱۰:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل زراعتی برای دهاقین در بغلان

۱۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با همکاری موسسه وطن و حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، کودهای زراعتی و وسایل مورد نیاز. . .

بازگشت به خبرها