کار ساخت یک شبکه آبیاری در سرپل شروع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۴/۲۶ - ۸:۵۱
۲۶ سرطان ۱۳۹۸ کار ساخت شبکه آبیاری «جولکی» در قریه سرخک مربوط به مرکز ولایت سرپل، آغاز شد. ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، می‌گوید که این شبکه با هزینه چهار میلیون و ۷۹۵ هزار و ۴۵۰ افغانی ساخته می‌شود. این اداره می‌افزاید که با ساخت این شبکه ۵۰۰ جریب زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و ۳۰۰ خانواده از آن مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۲۵
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به کندهار به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت رسمی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت حق مالکیت و ارتقای ظرفیت مسلکی کارمندان مربوطه به ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۱۹
Background image

برای شماری از دهاقین در بغلان درباره کشت خربوزه آموزش ارائه شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از طریق کارمندان مسلکی مدیریت امور زراعتی ولسوالی دهنه غوری، برای دهاقین این ولسوالی در مورد کشت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۱۳
Background image

در نورستان برای ترویج زراعت عصری، قطعات نمایشی زراعتی ایجاد شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان به هدف افزایش حاصلات زراعتی، بلند بردن ظرفیت دهاقین و ترویج تخم‌های اصلاح‌شده و روش‌های عصری زراعت. . .

بازگشت به خبرها