کار ساخت کشمش‌خانه‌های پروان روبه اتمام است

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۶ - ۱۱:۷
کار ساخت کشمش‌خانه‌های پروان روبه اتمام است

۲۶ عقرب ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۵۴ کشمش‌خانه در ولایت پروان، روبه اتمام است و حدود ۹۰ درصد تکمیل گردیده است.
این کشمش‌خانه‌ها از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی ساخته می‌شود و بیش‌تر در مرکز و ولسوالی بگرام موقعیت دارد. با ساخت این کشمش‌خانه‌ها، تاک‌داران می‌توانند سالانه صدها متریک تُن انگور را به صورت معیاری به کشمش بدل کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۸:۵۹
Background image

جمع‌آوری ۵۴۶ کیلوگرام حشره کفشک گندم در بلخ برای مبارزه با آفات زراعتی

۱۰  عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
طی کمپاینی که از سوی ریاست زراعت ولایت بلخ به راه انداخته شده بود دهاقین قریه‌های شادیان و رهجنگ ولسوالی نهرشاهی آن ولایت، به‌منظور مبارزه با آفات زراعتی و حفاظت از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۸
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۴۰۰ دهقان در بلخ

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر ورلد هیومن هوم (WHH)  و هماهنگی ولسوالی شولگره، برای ۴۰۰ دهقان در این ولسوالی کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۷
Background image

هیئت وزارت زراعت برای بررسی امور حفاظت از جنگلات و پارک ملی نورستان به کنر و نورستان سفر کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی و مولوی نصرالله مظهری رییس. . .

BACK TO NEWS