کار ساخت سردخانه‌های میوه در بامیان به‌زودی پایان می‌یابد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۴:۳۰
کار ساخت سردخانه‌های میوه در بامیان به‌زودی پایان می‌یابد

۱۱قوس ۱۳۹۹
کار ساخت ده سردخانه میوه‌جات‌ تازه مُدل سارک در ولایت بامیان، حدود نودوپنج درصد به پیش رفته و به زودی به پایان می‌رسد.
این سردخانه‌ها با هزینه‌ی ۲۶ میلیون و ۲۲۷هزار و ۹۴۰ افغانی توسط وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در حال ساخت است. ده درصد این هزینه توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
این سردخانه ها درمرکز و تمام ولسوالی‌های ولایت بامیان ساخته در حال ساخت است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۵۸
Background image

پایان برنامه کنترول میخانیکی مور پتدار و مور خیمه‌ساز در دایکندی

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی اعلام کرد که برنامه کنترول میخانیکی مور پتدار و مور خیمه‌ساز، با رهبری ریاست حفاظت نباتات و قرنطین، پس از بیست روز فعالیت عملی در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۷
Background image

افتتاح پروژه پاکاری کانال زهکشی جهت احیا و اصلاح زمین‌های زراعتی در هلمند

پروژه پاکاری کانال زهکشی قریه ساحه افضل ولسوالی مارجه هلمند با حضور نماینده‌گان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نماینده ریاست زراعت هلمند، نماینده ولسوالی مارجه و شماری از بزرگان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل در افغانستان

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خانم دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار. . .

بازگشت به خبرها