کار ساخت سردخانه‌های سیب در بامیان ۴۰ درصد به پیش رفته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۹ - ۲۱:۱۹
کار ساخت سردخانه‌های سیب در بامیان ۴۰ درصد به پیش رفته است
۲۹ اسد ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار ساخت سردخانه‌های جدید سیب در این ولایت، نزدیک به ۴۰ درصد به پیش رفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، کار ساخت ۱۰ سردخانه سیب را نیز در ولایت بامیان آغاز کرد. هر یک از این سردخانه‌ها با ظرفیت نگهداری ۲۵ متریک تُن میوه‌ تازه ساخته می‌شود.
در همین حال، حاجی یوسف مبارز یک باغدار در ولسوالی یکاولنگ که نزدیک به ۱۰ جریب باغ سیب به همکاری پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت ساخته، یک تن از مستفیدشونده‌گان سردخانه‌های جدید در بامیان است. او می‌گوید: «در اوایل کارهای ساخت باغ را به هزینه خودم می‌کردم و کوشش داشتم که با استفاده از تجارب شخصی که از کشور ناروی داشتم، کوشش می‌کردم که کارهای معیاری صورت بگیرد. همین کارهای ابتدایی من باعث شد تا وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری متوجه شد که با من همکار باشد. بخشی از باغ را «NHLP» اعمار کرد و در ضمن ۱۶۰ نهال ناک را بخش ترویج وزارت زراعت به من داد. همین‌ کارها سبب شد که وزارت زراعت یک سردخانه سیب هم برایم بسازد.»
هم‌چنین سید یعقوب نجات، یک کارگر که مصروف ساخت یکی از سردخانه‌های سیب در بامیان است، می‌گوید که راه‌اندازی پروژه‌های جدید باعث ایجاد فرصت‌های کاری شده است.
با این حال، عبدالوهاب محمدی رییس اداره زراعت بامیان، می‌گوید که طی سال‌های اخیر بیش‌تر از شش‌هزار جریب باغ جدید در بامیان ساخته شده است. او گفت: «وزارت زراعت در طی چهار سال اخیر بیش‌تر از شش‌هزار جریب باغ جدید را در سطح ولایت بامیان ساخته است که گامی بسیار مهم در ترویج باغداری و ترویج پرورش و تولید میوه در این ولایت است.»
قبل از این تنها ولسوالی‌های کهمرد و سیغان بامیان، باغ‌های میوه وجود داشت، اما طی سال‌های اخیر فعالیت باغداری در سطح بامیان گسترش یافته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع تخم سبزیجات و ماشین‌های خشک‌کننده سولری برای دهقانان در ولایت سرپل

۳۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل با همکاری مؤسسه اقدام مردم برای تغییر (PACo)، در راستای تأمین مصونیت غذایی و حمایت از دهاقین، پروژه‌های انکشافی بنیادی از جمله. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۱:۳
Background image

معرفی رئیس دفتر مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۳۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی عبدالغفور بخاری طی یک برنامه رسمی از سوی رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌حیث رئیس دفتر مقام این وزارت معرفی گردید.
در این مراسم که با حضور مولوی صدر اعظم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۱ - ۱۱:۲
Background image

آغاز کمپاین ادویه‌پاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کریمه–کنگو در ولایت بلخ

۳۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه اکتید، کمپاین دواپاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کریمه–کنگو (CCHF) را رسماً آغاز کرد.
مسئولان هدف از راه. . .

بازگشت به خبرها