کار ساخت سردخانه‌های سیب در بامیان ۴۰ درصد به پیش رفته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۹ - ۲۱:۱۹
کار ساخت سردخانه‌های سیب در بامیان ۴۰ درصد به پیش رفته است
۲۹ اسد ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار ساخت سردخانه‌های جدید سیب در این ولایت، نزدیک به ۴۰ درصد به پیش رفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، کار ساخت ۱۰ سردخانه سیب را نیز در ولایت بامیان آغاز کرد. هر یک از این سردخانه‌ها با ظرفیت نگهداری ۲۵ متریک تُن میوه‌ تازه ساخته می‌شود.
در همین حال، حاجی یوسف مبارز یک باغدار در ولسوالی یکاولنگ که نزدیک به ۱۰ جریب باغ سیب به همکاری پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت ساخته، یک تن از مستفیدشونده‌گان سردخانه‌های جدید در بامیان است. او می‌گوید: «در اوایل کارهای ساخت باغ را به هزینه خودم می‌کردم و کوشش داشتم که با استفاده از تجارب شخصی که از کشور ناروی داشتم، کوشش می‌کردم که کارهای معیاری صورت بگیرد. همین کارهای ابتدایی من باعث شد تا وزارت زراعت از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری متوجه شد که با من همکار باشد. بخشی از باغ را «NHLP» اعمار کرد و در ضمن ۱۶۰ نهال ناک را بخش ترویج وزارت زراعت به من داد. همین‌ کارها سبب شد که وزارت زراعت یک سردخانه سیب هم برایم بسازد.»
هم‌چنین سید یعقوب نجات، یک کارگر که مصروف ساخت یکی از سردخانه‌های سیب در بامیان است، می‌گوید که راه‌اندازی پروژه‌های جدید باعث ایجاد فرصت‌های کاری شده است.
با این حال، عبدالوهاب محمدی رییس اداره زراعت بامیان، می‌گوید که طی سال‌های اخیر بیش‌تر از شش‌هزار جریب باغ جدید در بامیان ساخته شده است. او گفت: «وزارت زراعت در طی چهار سال اخیر بیش‌تر از شش‌هزار جریب باغ جدید را در سطح ولایت بامیان ساخته است که گامی بسیار مهم در ترویج باغداری و ترویج پرورش و تولید میوه در این ولایت است.»
قبل از این تنها ولسوالی‌های کهمرد و سیغان بامیان، باغ‌های میوه وجود داشت، اما طی سال‌های اخیر فعالیت باغداری در سطح بامیان گسترش یافته است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۵:۸
Background image

آغاز رسمی کمپاین ملی نهال‌ شانی در ولایت فاریاب

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب تحت شعار «احیای زمین، سنت نبوی (ص)» ، با حضور مسوولان محلی  در پارک مرکزی شاروالی میمنه ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۷
Background image

تحویل تجهیزات زراعتی به کوپراتیف ولسوالی زاری بلخ

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در ادامه حمایت از دهاقین و تقویت کوپراتیف‌های زراعتی، یک عراده تراکتور کوچک نوع ۲۳ هاسپاور به همراه تجهیزات زراعتی مربوطه شامل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۵ - ۱۴:۲۶
Background image

ازدید هیأت وزارت زراعت از فعالیت‌های مؤسسه شورای پناهندگان دانمارک در ولسوالی سپین‌غر ننگرهار

۲۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و مولوی امان الله شاهی رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از فعالیت‌های مؤسسه  شورای پناهندگان. . .

بازگشت به خبرها