کار ساخت ذخیره‌گاه‌های کچالو در بلخ تا اخیر ماه جاری به پایان می‌رسد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۶ - ۹:۵۸
کار ساخت ذخیره‌گاه‌های کچالو در بلخ تا اخیر ماه جاری به پایان می‌رسد

۵ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، می‌گوید که کار ساخت ۸۵ ذخیره‌گاه کچالو در این ولایت، تا پایان ماه جاری خورشیدی به پایان خواهد رسید.
ساخت این ذخیره‌گاه توسط وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی، جمعاً ۵۵ میلیون و ۳۹۶ هزار و ۱۷۰ افغانی هزینه می‌برَد. هر یک از این ذخیره‌گاه‌ها با ظرفیت نگهداری ۱۰ تا ۱۵ متریک‌تُن کچالو در حال ساخت است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۱:۲۳
Background image

سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور تثبیت مسیر خط آهن در ولایات جنوب و شمال‌غرب کشور

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طبق هدایت ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، در ترکیب یک هیأت رسمی به هدف تثبیت مسیر خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۸
Background image

سفر رئیس عمومی جمع‌آوری عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت تخار

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد، رئیس عمومی جمع‌آوری عواید عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به منظور بررسی وضعیت جمع‌آوری عشر و زکات و تقویت هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۴
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت بدخشان

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سفر رسمی به ولایت بدخشان با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

BACK TO NEWS