کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در پروان به ۹۰ درصد بیش رفته است

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۶ - ۱۵:۹
کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در پروان به ۹۰ درصد بیش رفته است


۲۶ عقرب ۱۳۹۹
عبدالوهاب خیرزاد رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، می‌گوید که کار ساخت ۲۰۰ ذخیره‌گاه پیاز و ۳۵ ذخیره‌گاه کچالو که از سوی برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت آغاز شده بود، ۹۰ درصد به پیش رفته است
این ذخیره‌گاه‌ها در چاریکار مرکز و ولسوالی‌های پروان در حال ساخت است. با تکمیل شدن کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها، از ضایع شدن و فاسد شدن محصولات دهقانان جلوگیری خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها