کار ساخت بیش از ۳ کیلومتر کانال در ولایت بلخ آغاز گردید

user-admin
شنبه ۱۴۰۱/۵/۱۵ - ۱۴:۴۴
کار ساخت بیش از ۳ کیلومتر کانال در ولایت بلخ آغاز گردید


۱۵ اسد ۱۴۰۱  هـ.ش
کمیته سویدن برای افغانستان کانال آبیاری را در ولایت بلخ میسازد که سه کیلومتر طول دارد. این کانال در ولسوالی دولت آباد ولایت بلخ موقعیت دارد. 
در افتتاح این پروژه مولوی شمس الدین خالد ریس زراعت این ولایت، مولوی عبدالشکور جواد ریس اقتصاد، مولوی یار محمد شبیر ریس انکشاف دهات، مولوی کمال الدین زاید ولسوال ولسوالی دولت آباد، ریش سفیدان و قریه داران ولسوالی دولت آباد حضور داشتند.
افتتاح گردید. 
 انجنیر ادریس امیری مسول این  پروژه گفت، این کانال به دو فاز تقسیم شده است. " فاز اول به طول یک و نیم(۱.۵) کیلومتر با بودجه تقریباً ۹ میلیون آفغانی که از طرف موسسه محترم برنامه انکشاف ملل متحد(UNDP) تمویل به مدت ۴ ماه با هماهنگی ریاست زراعت، اقتصاد و انکشاف دهات تطبیق می‌گردد،فاز دوم آن در برنامه های بعدی کار در مقابل غذا می‌باشد که عملی میشود".
آقا امیری افزود این کانال قریه جات تلیگک وقرشیگک ولسوالی دولت آباد را تحت پوشش قرار داده و تقریباً ۲۵۰۰ فامیل از آب این کانال مستفید میشود.
وهمچنان افزود هدف از این پروژه جلوگیری و مدیریت ضایعات ۳۰-۳۵ درصد آب در کانال ها، آبیاری زمین های زراعتی و زیبائی محیط زیست می‌باشد.
مولوی شمس الدین خالد ریس زراعت ولایت بلخ نیز در مورد اهمیت ماده حیاتی (آب) و اقتصاد صحبت نموده و از نهادهای همکار خواست که در تطبیق برنامه های زراعتی، آبیاری و مالداری بیشتر تمرکز نمایند
بعداز ختم محفل سنگ تهداب کانال توسط علما، مسولین هماهنگ کننده، انجنیران و قریه داران گذاشته شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS