کار ساخت بند «بابو» در ارغستان پایان یافت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۴:۴۲
کندهار

۲۵ قوس ۱۳۹۹
کار ساخت بند «بابو» در ولسوالی ارغستان ولایت قندهار به پایان رسیده است.
کار ساخت این بند آب در جوزای سال گذشته با هزینه هشت میلیون و ۴۳۶ هزار و ۸۷ افغانی از بودجه وزارت زراعت آغاز شده بود.
سید حفیظ‌الله سیدی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار، می‌گوید که این بند ظرفیت ۱۲۶هزار مترمکعب آب را دارد و با ساخت آن بیش‌تر از ۱۰ هزار جریب زمین زراعتی آبیاری می‌شود. او گفت که ساخت این بند در تقویت آب‌های زیرزمینی، جلوگیری از تخریب خاک، مانع شدن سیلاب‌ها، سرسبزی ساحه و تهیه آب آشامیدنی برای مالداران نیز کمک می‌کند.
رییس زراعت، آبیاری و مالداری قندهار می‌گوید که وزارت زراعت در دو سال اخیر ۸۳ پروژه کوچک و بزرگ آبیاری را در ساحات مختلف ولسوالی ارغستان ولایت قندهار تکمیل نموده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان برگزار شد. این جلسه بر اساس پلان جلسات سکتوری مقام ولایت و به هدایت مولوی امان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

بازدید و نظارت از شماری از  پروژه‌های آبیاری  در بخش زراعت در ولایت بدخشان 

۲۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، روند بازدید و نظارت از پروژه‌های آبیاری موسسه شلتر فار لایف در این ولایت را انجام دادند. این بازدید به‌منظور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۹:۱۸
Background image

در پکتیا وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ باغدار توزیع شد

۲۰ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی مؤسسه همکار اکشن‌اید وابسته به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، در ولسوالی سیدکرم این ولایت، وسایل مرتبط با باغداری به ۱۷۵ تن از. . .

بازگشت به خبرها