کار تنظیم ۱۵۱هزارهکتار آب‌ریزه شروع شد

content_admin
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۴:۱۶
کار تنظیم ۱۵۱هزارهکتار آب‌ریزه شروع شد

۵ ثور ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در هفته آب و برق، کار تنظیم ۱۵۱هزار هکتار آب‌ریزه را در ۲۵ ولایت آغاز کرد.
اکبر رستمی سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، می‌گوید که این آب‌ریزه‌‌ها در ولایت‌های کابل، کاپیسا، ننگرهار، بادغیس، تخار، بدخشان، سرپل، بلخ، سمنگان، نورستان، دایکندی، خوست، پکتیا، پکتیکا، غور، هلمند، وردک، جوزجان و کندز ساخته می‌شود.
به گفته‌ آقای رستمی، آب‌ریزه‌ها حفره‌های کوچکی است که جلو پراکنده شدن آب و جاری سیلاب را می‌گیرد و در عوض آب را به ذخیره‌های زیرزمینی انتقال می‌دهد. هدف از تنظیم این آب‌ریزه‌ها بلندبردن سطح آب‌های زیرزمینی، حفاظت آب و خاک، کاهش آلوده‌ گی هوا، احیا و حفاظت از جنگل‌های طبیعی، چراگاه‌ها و نباتات طبی است.
سخنگوی وزارت زراعت افزود که مبارزه با خشک سالی، جلوگیری از سیلاب‌های موسمی، اشتغال‌زایی، بهبود محیط‌‌‌‌زیست و تقویت اقتصاد ملی از اثرات تطبیق این پروژه خواهد بود. تطبیق این پروژه تا قوس ۱۴۰۰ تکمیل خواهد شد.
اکبر رستمی گفت که برای تنظیم ۱۵۱هزار هکتار آب‌ریزه، ۱ میلیارد و ۷ میلیون و ۲۸۵هزار و ۶۹۶ افغانی هزینه درنظر گرفته شده و توسط دولت افغانستان، بانک جهانی، بانک انکشاف آسیایی، دفتر همکاری‌های آلمان، دفتر همکاری‌های سویس، اتحادیه اروپا، صندوق‌های وجهی تغییر اقلیم یا GEF و دفتر همکاری‌های ایتالیا تمویل می‌گردد.
افغانستان از شمار آسیب‌پذیرترین کشورها در برابر تغییرات اقلیمی است و از این ناحیه مشکلاتی چون خشک‌سالی و سرازیر شدن سیلاب‌ها را تحمل کرده است.
تنظیم آب‌ریزه‌ها باعث حفاظت از چراگاه‌ها، خاک و ایجاد استواری در برابر تخریب‌های ناشی از سیلاب، تقویت سیستم چرخشی آب و احیای جنگلات و کاهش خشک‌سالی می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها