کار احداث یک گدام محصولات زراعتی در ولسوالی خرم‌سارباغ ولایت سمنگان آغاز شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۰ - ۱۴:۵۶
کار احداث یک گدام محصولات زراعتی در ولسوالی خرم‌سارباغ ولایت سمنگان آغاز شد

۱۰ میزان ۱۴۰۱ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان می‌گویند، موسسه اکتید در هماهنگی ریاست زراعت در ولسوالی خرم‌ و سارباغ ولایت سمنگان کار احداث یک‌باب گدام عام‌المنفعه را برای اعضای کوپراتیف‌های زراعتی ولسوالی خرم‌سارباغ این ولایت آغاز نموده است.
گدام زراعتی در مساحت ۵ بر۱۰  متر با ظرفیت ۲۰۰ متریک تٌن برای اعضای کوپراتیف لنگر ولسوالی خرم سارباغ ولایت سمنگان افتتاح و ‌کار ساخت آن عملا شروع گردیده است.
این گدام با هزینه مبلغ  ۶۵۷۰۰۰ افغانی که۷۰ فیصد پول آن از طرف موسسه اکتید و ۳۰ فیصد پول آن از طرف کوپراتیف‌های زراعتی پرداخت می‌گردد که در مدت شش ماه به‌شکل معیاری اعمار می‌گردد .
اعضای این کوپراتیف ۷۲ تَن که از ۴ شورای انکشافی در حدود یک‌هزار و ۵۰۰ فامیل می‌باشند که به‌طور مستقیم از این پروژه مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۴۹
Background image

افتتاح برنامه آموزشی سه‌روزه برای ارتقای ظرفیت جمع‌آوری‌کنندگان شیر و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی در تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵هـ.ش
برنامه آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت جمع‌آوری‌کنندگان شیر و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی، با اشتراک ۲۵ تن از فعالان این بخش، از سوی مؤسسه بنیاد انکشافی آقاخان و در هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

نشست رئیس زراعت ولایت بدخشان با هیئت وزارت زراعت

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مولوی عبدالروف سعید مشاور حقوقی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مولوی کریم‌الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت به منظور گسترش همکاری‌های زراعتی و علمی، در سفر رسمی عازم جمهوری مالدووا شد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان به ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، به دعوت رسمی وزارت زراعت و صنایع. . .

بازگشت به خبرها