کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۶:۲۹
کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جریان شش ماه گذشته در ۳۴ولایت، کار ساخت حدود یازده هزار ساختمان شامل کشمش‌خانه‌ها، ذخیره‌گاه‌های کچالو، ذخیره‌گاه‌های پیاز، سردخانه‌های صفر انرژی برای نگهداری سیب و انار، توزیع دستگاه‌های خشک کن میوه و سبزی را آغاز کرده و در حال حاضر اکثریت پروژه‌های یادشده تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۶:۰
Background image

اشتراک وزیر زراعت در مراسم افتتاح چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه در کابل


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابو حنیفه که در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی افغانستان در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۷
Background image

نظارت از فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه در بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از جریان کار و فعالیت‌های فارم تحقیقات میوه‌جات کوکچه واقع در دشت قرغ شهر فیض‌آباد نظارت و ارزیابی به عمل آورد. در این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در جوزجان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات و تقویت توانمندی دهاقین، برای یک‌هزار دهقان در ولسوالی‌های قوش‌تپه و مردیان تخم اصلاح‌شده بذری گندم. . .

بازگشت به خبرها