کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۶:۲۹
کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جریان شش ماه گذشته در ۳۴ولایت، کار ساخت حدود یازده هزار ساختمان شامل کشمش‌خانه‌ها، ذخیره‌گاه‌های کچالو، ذخیره‌گاه‌های پیاز، سردخانه‌های صفر انرژی برای نگهداری سیب و انار، توزیع دستگاه‌های خشک کن میوه و سبزی را آغاز کرده و در حال حاضر اکثریت پروژه‌های یادشده تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها