کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۶:۲۹
کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جریان شش ماه گذشته در ۳۴ولایت، کار ساخت حدود یازده هزار ساختمان شامل کشمش‌خانه‌ها، ذخیره‌گاه‌های کچالو، ذخیره‌گاه‌های پیاز، سردخانه‌های صفر انرژی برای نگهداری سیب و انار، توزیع دستگاه‌های خشک کن میوه و سبزی را آغاز کرده و در حال حاضر اکثریت پروژه‌های یادشده تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده‌اند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

بازگشت به خبرها