کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۶:۲۹
کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جریان شش ماه گذشته در ۳۴ولایت، کار ساخت حدود یازده هزار ساختمان شامل کشمش‌خانه‌ها، ذخیره‌گاه‌های کچالو، ذخیره‌گاه‌های پیاز، سردخانه‌های صفر انرژی برای نگهداری سیب و انار، توزیع دستگاه‌های خشک کن میوه و سبزی را آغاز کرده و در حال حاضر اکثریت پروژه‌های یادشده تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده‌اند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری نشست در ریاست اراضی وزارت زراعت برای بررسی استملاک و تعیین قیمت زمین‌های بند للندر (شاه‌توت)

۲۷ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ریاست ع اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نشست مهمی به منظور بررسی استملاک زمین‌ها، تعیین قیمت و موضوعات مربوط به اعطای بدیل ملکیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۴:۵۶
Background image

دیدار رئیس عمومی تحقیقات زراعت با رئیس زراعت کندز


۲۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس عمومی تحقیقات زراعت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی نصرت‌الله طلحۀ، همراه با یک هیئت در سفر خود به ولایت کندز، با مولوی نیاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۴:۵۱
Background image

به بهره‌برداری دو چکدم در ولسوالی نوزاد ولایت هلمند پس از تکمیل کار ساخت

۲۷ لړم ۱۴۰۴ هـ.ش

۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند و مؤسسات همکار، و براساس نیازها و درخواست‌های مردم، دو چکدم برای مهار و مدیریت مناسب آب. . .

بازگشت به خبرها