کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۱ - ۱۶:۲۹
کارهای ساختمانی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در اکثریت ولایت‌ها در حال تکمیل است.

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی در جریان شش ماه گذشته در ۳۴ولایت، کار ساخت حدود یازده هزار ساختمان شامل کشمش‌خانه‌ها، ذخیره‌گاه‌های کچالو، ذخیره‌گاه‌های پیاز، سردخانه‌های صفر انرژی برای نگهداری سیب و انار، توزیع دستگاه‌های خشک کن میوه و سبزی را آغاز کرده و در حال حاضر اکثریت پروژه‌های یادشده تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه بررسی بودجه و پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت برگزار شد

۲۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای پیرامون چگونگی بررسی بودجه و تطبیق پروژه های انکشافی و عادی به ریاست مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور رؤسای سکتوری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۲۲
Background image

تفاهم‌نامه تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری در شش ولایت به امضا رسید

۲۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۱.۸ میلیون دالر میان مولوی عبدالغفور رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و عبدالرحمن طارق مسئول برنامه‌های موسسه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۳ - ۱۵:۲۰
Background image

توزیع بسته‌های تخم سبزی برای ۱۰۰ دهقان در ولسوالی میرامور دایکندی

۲۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری موسسه ارتقای اجتماعی، بسته‌های تخم سبزی را برای ۱۰۰ دهقان در ولسوالی میرامور این ولایت توزیع کرد.
این دهاقین از شش. . .

بازگشت به خبرها