چهار کلینیک حیوانی در سه ولایت ساخته می‌شود

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۵ - ۱۵:۴۰
چهار کلینیک حیوانی در سه ولایت ساخته می‌شود

۱۵ثور ۱۴۰۰
 ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، درنظر دارد که امسال چهار کلینیک حیوانی در ولایت‌های کابل، کندز و لوگر بسازد.
ساخت کلینیک‌های حیوانی سبب دسترسی مالداران به خدمات صحی حیوانی شده و باعث جلوگیری از مرگ‌ومیر حیوانات می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۴:۷
Background image

برگزاری نشست مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی به‌منظور مدیریت، احیاء و حفاظت از جنگلات کشور به ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالحق مخدوم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۸
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان

۱۶ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی مدیریت عمومی حفظ نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در شماری از ساحات این ولایت آغاز شده است.
به گفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۸:۲۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای صدها تن از دهقانان توزیع شد

۱۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند در هماهنگی با این اداره و با حمایت مالی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده»، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و. . .

بازگشت به خبرها