چهار کلینیک حیوانی در سه ولایت ساخته می‌شود

content_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۵ - ۱۵:۴۰
چهار کلینیک حیوانی در سه ولایت ساخته می‌شود

۱۵ثور ۱۴۰۰
 ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، درنظر دارد که امسال چهار کلینیک حیوانی در ولایت‌های کابل، کندز و لوگر بسازد.
ساخت کلینیک‌های حیوانی سبب دسترسی مالداران به خدمات صحی حیوانی شده و باعث جلوگیری از مرگ‌ومیر حیوانات می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

کشت نمایشی گندم به‌صورت قطاری در ولسوالی شولگره ولایت بلخ انجام شد

مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی شولگره یک قطعه نمایشی گندم ورایتی «وحدت ۱۵» را در قریه نیک‌محمد قدیم به‌گونه قطاری و با فاصله ۲۰ سانتی‌متر میان قطارها کشت نمود. این روند تحت رهنمایی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۱:۹
Background image

آغاز توزیع گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی دلارام

روند توزیع گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولسوالی دلارام ولایت نیمروز از سوی مؤسسه وطن آغاز شد. این روند به اساس سروی قبلی مؤسسه و در هماهنگی با مدیریت عمومی خدمات زراعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۸ - ۱۱:۷
Background image

دیدار نمایندگان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با رئیس زراعت نیمروز

نمایندگان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با مولوی شیراحمد رفیع، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، در مقر ریاست زراعت دیدار و گفتگو کردند.
در آغاز نشست، رئیس زراعت با استقبال گرم از هیئت. . .

بازگشت به خبرها