چهار شبکه‌ی آبیاری در دهدادی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳ - ۱۵:۲
چهار شبکه‌ی آبیاری در دهدادی به بهره‌برداری سپرده شد


۳ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی سفرش به ولایت بلخ، شبکه‌ی آبیاری قریه‌ی چهل‌گزی در ولسوالی دهدادی این ولایت را به بهره‌برداری سپرد. شبکه‌ی آبیاری چهل‌گزی، از جمع چهار شبکه‌ی آبیاری تکمیل شده در این ولسوالی است.
شبکه‌های آبیاری قریه‌ی بابه کهنه حسین‌خیل، شبکه‌ی آبیاری قریه‌ی لنگرخانه‌ی خرد، شبکه‌ی آبیاری قریه‌ی بابه‌قشقار سه شبکه‌ی دیگر آبیاری در ولسوالی دهدادی‌اند که به بهره‌برداری سپرده شده‌اند.
در مجموع در ساخت این چهار شبکه‌ی آبیاری بیش‌تر از ۷۰.۷۴ میلیون افغانی هزینه شده است. تمویل‌کننده‌ی ساخت این شبکه‌ها صندوق بین‌المللی برای انکشاف زراعت «IFAD» و تطبیق‌کننده‌ی آن پروژه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم «Snapp2»، که هر دو پروژه‌های وزارت زراعت‌اند می‌باشد.
از این میان در ساخت شبکه‌ی آبیاری چهل‌گزی ۱۵ میلیون و ۴۰۴ هزار و ۱۰۷ افغانی هزینه شده است. این شبکه‌ی آبیاری که ۱۰ هزار متر طول دارد، ۵۲۰ هکتار زمین را آبیاری می‌کند. کار ساخت این شبکه در ششم جنوری ۲۰۱۹ آغاز شده بود که حالا به بهره‌برداری سپرده شد. کار ساخت این شبکه‌ی آبیاری را پروژه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP»، که یکی از پروژه‌های وزارت زراعت است، عملی کرده است.
به همین ترتیب شبکه‌ی آبیاری قریه‌ی بابه کهنه حسین‌خیل به طول ۱۲.۱۱۵ کیلومتر، به هزینه‌ی ۲۰ میلیون و ۷۶۰ هزار افغانی ساخته شده است و ۷۱۷ هکتار زمین را آبیاری می‌کند.  کار ساخت این شبکه را نیز پروژه‌ی زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP»‌ وزارت زراعت عملی کرده است.
هم‌چنان شبکه‌ی آبیاری قریه‌ی لنگرخانه‌ی خُرد به درازی ۱۰.۲۶۹ کیلومتر، در ولسوالی دهدادی، به هزینه‌ی ۲۴ میلیون و ۷۰۵ هزار و ۳۵۴ افغانی توسط برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم «Snapp2» ساخته شده است و ۷۹۰ هکتار زمین را آبیاری می‌کند.
همین گونه شبکه‌ی آبیاری قریه‌ی بابه‌قشقار ولسوالی دهدادی به طول ۱۰ کیلومتر و به هزینه‌ی نُه میلیون و ۸۷۷ هزار و ۷۴۰ افغانی ساخته شده است و ۳۴۰ هکتار زمین را آبیاری می‌کند.
از سوی دیگر، کار ساخت شبکه‌ی آبیاری قریه‌ی جرگه‌ی ولسوالی دهدادی به هزینه‌ی ۱۱ میلیون و ۳۹۶ هزار و ۲۵۸.۵ افغانی آغاز شد. این شبکه‌ی آبیاری با طول ۴.۳۸۷ کیلومتر ساخته می‌شود و می‌تواند ۴۳۲ هکتار زمین را آبیاری کند.
هم‌چنان پس از افتتاح این شبکه‌های آبیاری، وزیر زراعت از جریان کار پروژه‌ی اعمار ساخت فارم پرورش گوسفند قره‌قل دیدار کرد. این فارم در قریه‌ی پارک‌های غرب فابریکه‌ی کودوبرق در ولسوالی دهدادی قرار دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

فصل برداشت پیاز آغاز شد

هفته‌نامه‌ی دهقان | محمد تمیم صدیقی 
افغانستان دارای اقلیم مناسب جهت رشد و پرورش پیاز است. پیاز در ساحات هموار و مرتفع كشت می‌شود و برای نشو و نموی خود به درجه حرارت مناسب، رطوبت نسبی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
Background image

برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی. . .

BACK TO NEWS