پیوند نهال‌های مثمر در فارم تحقیقاتی زراعتی تالقان آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۱:۱

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار میگویند که روند پیوند نهال‌های مثمر در فارم تحقیقاتی زراعتی تالقان آغاز شده است.
به گفته مدیریت عمومی تحقیقات زراعتی، در سال جاری در مساحت ۹ هزار مترمربع یک قوریه نهال‌های مثمر و غیرمثمر با همکاری دفتر میشن‌ایست در فارم تحقیقاتی تالقان ایجاد گردیده است. از میان این نهال‌ها، ۱۱ هزار اصله نهال مثمر شامل زردآلو، شفتالو، بادام، ناک و سیب آماده پیوند می‌باشند.
این مدیریت افزود که پیوند نهال‌های یادشده امروز آغاز گردیده و قرار است طی چند روز آینده تکمیل شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها