پروژه حمایت مقدماتی از معیشت در دایکندی معرفی شد

content_admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۰ - ۱۲:۳۸
پروژه حمایت مقدماتی از معیشت در دایکندی معرفی شد

١٩ جوزای ۱۴۰۰
پروژه حمایت مقدماتی از معیشت برای به حد‌اقل رساندن تأثیرات خشک‌سالی و حفظ امنیت غذایی با حضور فاطمه اکبری معاون اجتماعی و اقتصادی ولایت دایکندی، سبحان نایبی عضو شورای ولایتی، سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت، عوض‌علی پویا رییس اقتصاد، نیگزاد رییس محیط زیست، انجنیر حلیم رییس «افغان‌اید» در دایکندی، عبدالهادی شفق مسوول این پروژه و نماینده‌گان ادارات انکشاف دهات، امور زنان، مبارزه با حوادث و رسانه‌ها معرفی شد.
این پروژه که از تاریخ ۱۴ می شروع شده و به تاریخ ۱۴ اکتوبر ختم خواهد شد، توزیع ۴۵۰ متریک تن علوفه حیوانی برای ۲۲۵۰ خانواده، اعمار نه ساختمان آبیاری، توزیع و تطبیق ادویه برای ۱۵ هزار و ۷۵۰ حیوان و آموزش دهقانان و مالداران در عرصه زراعت و مالداری را شامل می‌شود.
   این پروژه توسط موسسه «UNFAO» تمویل، توسط موسسه «افغان‌اید» تطبیق و توسط ریاست زراعت نظارت می‌شود.
از این پروژه ۳۰۷۰ خانواده در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و اشترلی ولایت دایکندی مستفید می‌شوند.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها