پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری 45 سیستم آبیاری قطره‌ای می‌سازد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ - ۱۴:۲
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری 45 سیستم آبیاری قطره‌ای می‌سازد

۲۴جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال مالی ۱۴۰۰ از طریق طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا HVCDSP، به منظور مدیریت بهتر آب در مزرعه، ۴۵ سیستم آبیاری قطره‌ای را در شش ولایت می‌سازد.
این سیستم‌های آبیاری قطره‌ای در ولایت‌های میدان وردک، لوگر، خوست، کنر، لغمان، و ننگرهار ساخته می‌شود.
آبیاری قطره‌ای نوعی از سیستم‌های آبیاری موضعی یا میکرو می‌باشد که در آن، آب را با فشار کم از روزنه‌ یا وسیله‌ای به نام قطره چکان به ریشه گیاهان می‌رساند. در این روش آب به آهستگی در پای گیاه ریخته می‌شود که موجب صرفه‌جویی و افزایش بازدهی آبیاری می‌گردد. در سیستم آبیاری قطره‌ای آب از شبکه شیرها، لوله‌ها و قطره چکان‎‌‌ها عبور می‌‌نماید. سیستم آبیاری قطره‌ای می‌تواند از انواع روش‌های آبیاری دیگر مانند آبیاری سطحی و بارانی کاراتر باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها