پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در بامیان ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۲:۲۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در بامیان ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد

۲۲عقرب ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو در ولایت بامیان می‌سازد.
این پروژه‌ها که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی مربوط به وزارت زراعت راه‌اندازی شده، کار تطبیق آن نزدیک به ۹۵درصد به پیش رفته و قرار است به‌زودی آماده‌ی بهره‌برداری شود. کار تطبیق این پروژه‌های جدید زراعتی از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا HVCDSP، به پیش برده می‌شود.
ساخت این ذخیره‌‌گاه‌ها ۵۷میلیون و ۸۵۸هزار و ۳۱۶ افغانی هزینه می‌برد که هشتاد درصد آن توسط وزارت زراعت و بیست درصد دیگر آن توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
با ساخت این ذخیره‌گاه‌ها، دهقانان مستفیدشونده می‌توانند سالانه بیش از یک‌هزار و صد متریک‌تُن کچالو ذخیره کنند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۵:۲۵
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت کندز را بررسی کرد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و وضعیت عواید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۳۱
Background image

در بلخ یک مرکز جمع‌آوری شیر ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه «دی‌سی‌ای» و هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی بلخ، یک مرکز جمع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱ - ۱۴:۲۹
Background image

در بلخ برای ۹۰۰ زن به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، مواد زراعتی توزیع شد

۱ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «اکشن اید»، به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، برای ۹۰۰ زن در سطح ولسوالی نهرشاهی و شهر. . .

BACK TO NEWS