پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در بامیان ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۲:۲۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در بامیان ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد

۲۲عقرب ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو در ولایت بامیان می‌سازد.
این پروژه‌ها که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی مربوط به وزارت زراعت راه‌اندازی شده، کار تطبیق آن نزدیک به ۹۵درصد به پیش رفته و قرار است به‌زودی آماده‌ی بهره‌برداری شود. کار تطبیق این پروژه‌های جدید زراعتی از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا HVCDSP، به پیش برده می‌شود.
ساخت این ذخیره‌‌گاه‌ها ۵۷میلیون و ۸۵۸هزار و ۳۱۶ افغانی هزینه می‌برد که هشتاد درصد آن توسط وزارت زراعت و بیست درصد دیگر آن توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
با ساخت این ذخیره‌گاه‌ها، دهقانان مستفیدشونده می‌توانند سالانه بیش از یک‌هزار و صد متریک‌تُن کچالو ذخیره کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۱
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید کرد

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی و باغ ذخیره ولسوالی بهارک بازدید و روند فعالیت‌ها و برنامه‌های جاری این مرکز را بررسی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۱۶
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با داکتر فریدون مسئول برنامه‌های کمیته هالند برای افغانستان، بر تداوم. . .

بازگشت به خبرها