پروژه اعمار دیوار استنادی و ترمیم پایپ اسکیم در ولسوالی تگاب ولایت بدخشان به بهره‌برداری رسید

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۱۰:۲
پروژه اعمار دیوار استنادی و ترمیم پایپ اسکیم در ولسوالی تگاب ولایت بدخشان به بهره‌برداری رسید

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش 
پروژه اعمار دیوار استنادی و ترمیم پایپ اسکیم آب زراعتی در قریه کتوبالای ولسوالی تگاب ولایت بدخشان با هزینه مجموعی سه میلیون و ۹۸۸ هزار  افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به بهره‌برداری رسید.
 این پروژه توسط یک از شرکت های خصوصی  و آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت بدخشان تطبیق شد.
براساس گزارش هیئت موظف، پایپ این پروژه به طول ۱ هزار ۵۰۰ متر تنظیم شده است و ظرفیت انتقال هشت انج آب را دارا می‌باشد که مشکلات آبیاری برای ۳۵۰ جریب زمین زراعتی در قریه کتوبالا را رفع خواهد کرد.
علاوه بر تأمین آب زراعتی، این پروژه در طی اجرای خود فرصت‌های شغلی برای ۲۰ نفر از کارگران فنی و غیر فنی به مدت ۴۵ روز کاری فراهم کرده است.
این پروژه گام مهمی در راستای بهبود مدیریت منابع آبی و توسعه کشاورزی در ولسوالی تگاب ولایت بدخشان به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱۲
Background image

به بهره‌برداری سپردن پروژه احیای جنگلات طبیعی در ولایت بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۲ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، پروژه احیا و رشد جنگلات طبیعی را در منطقه سلطان بابا علی‌شیر مربوط ولسوالی نهرشاهی، به‌گونه رسمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۳۵
Background image

نشست بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

نشست بورد ملی تخم‌های بذری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، استادان پوهنحی زراعت پوهنتون کابل، اعضای بورد و نماینده سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۲
Background image

افتتاح روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در بدخشان

 ۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت بدخشان، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد اسماعیل غزنوی والی. . .

بازگشت به خبرها