پروژه‌ی انکشاف زنجیره ارزش باغداری در چهار ولایت ۱۸۶ کشمش‌خانه و در هفت ولایت ۳۳۶ ذخیره‌خانه پیاز می‌سازد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۳:۴۵
پروژه‌ی انکشاف زنجیره ارزش باغداری در چهار ولایت ۱۸۶ کشمش‌خانه و در هفت ولایت ۳۳۶ ذخیره‌خانه پیاز می‌سازد

۸ قوس ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور حمایت از دهاقین در کشور ۳۳۵ ذخیره‌گاه پیاز و هم‌چنان ۱۸۶ کشمش‌خانه می‌سازد، که کار اکثر این پروژه‌ها تکمیل گردیده و این زیربناها به بهره‌برداری سپرده شده است. تا یک هفته‌ی دیگر کار ساختمان‌های دیگر نیز تکمیل می‌شود.
از مجموع پروژه‌ها، ۳۳۵ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت‌های کابل، بامیان، پکتیا، پکتیکا، میدان‌وردک، لوگر و غزنی قرار دارد و با بهره‌برداری آن‌ها دهقانان قادر می‌شوند سالانه بیش از چهار هزار تُن پیاز را ذخیره کنند. این ذخیره‌گاه‌ها با هزینه مجموعی ۱۶۴میلیون و ۹۳۳ هزار و ۲۳۰ افغانی ساخته می‌شود. ۸۰ درصد این هزینه توسط وزارت زراعت و ۲۰ درصد دیگر آن توسط مستفیدشونده‌گان تامین شده است.
هم‌چنان ۱۸۶ کشمش‌خانه به هزینه‌ی مجموعی ۱۵۹ میلیون و ۴۴۵ هزار و ۵۴۲ افغانی در ولایت‌های کابل، پکتیکا، لوگر و غزنی ساخته شده است، که تنها ۲۰ درصد از هزینه‌اش را دهقانان پرداخت می‌کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

برنامه توزیع شربت ضد پارازیت به حیوانات در هرات آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی ولایت هرات، از آغاز برنامه "دیوارمینگ" یا توزیع شربت ضد پارازیت برای حیوانات در قریه زیارتجاه ولسوالی گذره خبر داد. این برنامه با همکاری کمیته هالند. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۴:۴۴
Background image

کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها به‌منظور کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بادغیس آغاز شد

با نزدیک شدن عید سعید قربان، کمپاین ادویه‌پاشی طویله‌ها و محلات عمومی بود و باش حیوانات در سطح مرکز و ولسوالی‌های ولایت بادغیس آغاز گردید. این برنامه به هدف کنترول بیماری تب خون‌دهنده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۸:۵۸
Background image

یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
یازدهمین جلسه هیئت مدیره صندوق انکشاف زراعت و مالداری تحت ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری،. . .

BACK TO NEWS