پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۶:۰
پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

۲۳ جدی ۱۳۹۹
مسوولان پروژه‌ی امید «OMAID»، در جلسه‌ای به داکتر انوارالحق احدی ‌وزیر زراعت آبیاری و مالداری، با اشتراک حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی این وزارت، درباره‌ی کارهای مقدماتی، برنامه‌های آینده و دیگر مسایل پروژه‌ی یاد شده معلومات ارایه کردند.
حامد احمدی، رییس پروژه‌ی امید در این جلسه گفت که این پروژه در ۲۰۲۱ آغاز می‌شود و تا ۲۰۲۶ ادامه می‌یابد. آقای احمدی گفت که بودجه‌ی پروژه‌ی امید ۱۷۰ میلیون دالر است که از سوی بانک جهانی پرداخته می‌شود.
آقای احمدی گفت که پروژه‌ی امید میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت صنعت و تجارت مشترک است و قرار بر این شده تا توسط آن، پنج پارک صنعتی در پنج زون کشور ساخته شود.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی این پروژه گفت که، پروژه‌ی امید در بخش پروسس یک تغییر کلان ایجاد خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS