پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۶:۰
پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

۲۳ جدی ۱۳۹۹
مسوولان پروژه‌ی امید «OMAID»، در جلسه‌ای به داکتر انوارالحق احدی ‌وزیر زراعت آبیاری و مالداری، با اشتراک حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی این وزارت، درباره‌ی کارهای مقدماتی، برنامه‌های آینده و دیگر مسایل پروژه‌ی یاد شده معلومات ارایه کردند.
حامد احمدی، رییس پروژه‌ی امید در این جلسه گفت که این پروژه در ۲۰۲۱ آغاز می‌شود و تا ۲۰۲۶ ادامه می‌یابد. آقای احمدی گفت که بودجه‌ی پروژه‌ی امید ۱۷۰ میلیون دالر است که از سوی بانک جهانی پرداخته می‌شود.
آقای احمدی گفت که پروژه‌ی امید میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت صنعت و تجارت مشترک است و قرار بر این شده تا توسط آن، پنج پارک صنعتی در پنج زون کشور ساخته شود.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی این پروژه گفت که، پروژه‌ی امید در بخش پروسس یک تغییر کلان ایجاد خواهد کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲۷
Background image

واگذاری زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

والی میدان‌وردک: با ایجاد کمپلکس زراعتی برای سه هزار نفر زمینه کار فراهم می‌شود

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی خیرالله خیرخواه، والی میدان‌وردک، در رأس یک کنفرانس معلوماتی برای سرمایه‌گذاران، دهقانان و باغداران این ولایت، درباره تأسیس شرکت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

آغاز فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی از سوی  ریاست زراعت کابل در همکاری با مؤسسه شلتر فار لایف ولسوالی خاکجبار رسماً آغاز شد. این برنامه برای افرادی تطبیق می‌شود که قبلاً. . .

بازگشت به خبرها