پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۶:۰
پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

۲۳ جدی ۱۳۹۹
مسوولان پروژه‌ی امید «OMAID»، در جلسه‌ای به داکتر انوارالحق احدی ‌وزیر زراعت آبیاری و مالداری، با اشتراک حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی این وزارت، درباره‌ی کارهای مقدماتی، برنامه‌های آینده و دیگر مسایل پروژه‌ی یاد شده معلومات ارایه کردند.
حامد احمدی، رییس پروژه‌ی امید در این جلسه گفت که این پروژه در ۲۰۲۱ آغاز می‌شود و تا ۲۰۲۶ ادامه می‌یابد. آقای احمدی گفت که بودجه‌ی پروژه‌ی امید ۱۷۰ میلیون دالر است که از سوی بانک جهانی پرداخته می‌شود.
آقای احمدی گفت که پروژه‌ی امید میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت صنعت و تجارت مشترک است و قرار بر این شده تا توسط آن، پنج پارک صنعتی در پنج زون کشور ساخته شود.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی این پروژه گفت که، پروژه‌ی امید در بخش پروسس یک تغییر کلان ایجاد خواهد کرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۱۰:۳۱
Background image

هیأت تخنیکی وزارت زراعت روند تطبیق قطعات نمایشی جواری و لوبیا در پنجشیر را بررسی کرد

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
یک هیأت سه‌نفری تخنیکی ریاست توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور نظارت و ارزیابی از روند تطبیق قطعات نمایشی جواری و لوبیا، به ولایت پنجشیر سفر کرده. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۹:۸
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان پروژه پروویل و مؤسسات همکار

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئول پروژه پروویل مؤسسه افغان‌اید و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری الحاج مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۵ - ۹:۸
Background image

توزیع خوراک حیوانی و ادویه ضدکرم برای ۸۴۵ خانواده مالدار در سمنگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری مالی شبکه انکشافی باختر، در دو پروژه جداگانه در ولسوالی دره‌صوف پایین و مرکز ایبک، برای ۸۴۵ خانواده مالدار در ۴۰. . .

بازگشت به خبرها