پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۶:۰
پروژه‌ی امید «OMAID» به وزیر زراعت معرفی شد

۲۳ جدی ۱۳۹۹
مسوولان پروژه‌ی امید «OMAID»، در جلسه‌ای به داکتر انوارالحق احدی ‌وزیر زراعت آبیاری و مالداری، با اشتراک حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی این وزارت، درباره‌ی کارهای مقدماتی، برنامه‌های آینده و دیگر مسایل پروژه‌ی یاد شده معلومات ارایه کردند.
حامد احمدی، رییس پروژه‌ی امید در این جلسه گفت که این پروژه در ۲۰۲۱ آغاز می‌شود و تا ۲۰۲۶ ادامه می‌یابد. آقای احمدی گفت که بودجه‌ی پروژه‌ی امید ۱۷۰ میلیون دالر است که از سوی بانک جهانی پرداخته می‌شود.
آقای احمدی گفت که پروژه‌ی امید میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت صنعت و تجارت مشترک است و قرار بر این شده تا توسط آن، پنج پارک صنعتی در پنج زون کشور ساخته شود.
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری درباره‌ی این پروژه گفت که، پروژه‌ی امید در بخش پروسس یک تغییر کلان ایجاد خواهد کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۵:۳۵
Background image

تکمیل مراحل استملاک پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان

۳ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تطبیق پروژه کانال شاهي در ولایت لغمان، مراحل استملاک زمین‌ها و املاک واقع در مسیر پروژه توسط ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۲:۹
Background image

توزیع کمک‌های نقدی برای خانواده‌های نیازمند در ولایت فاریاب

۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری مؤسسه بین‌المللی کمیته ناروی برای مهاجرین، کمک‌های نقدی را برای شماری از خانواده‌های نیازمند و بیجا‌شده در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳ - ۱۱:۴۵
Background image

توزیع بزهای شیرده برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی‌های چهاردره و علی‌آباد ولایت کندز

۳ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تقویت معیشت خانواده‌های بی‌بضاعت و رشد اقتصاد محلی، در ولسوالی‌های چهاردره و علی‌آباد ولایت کندز، در چوکات پروژه «سی.ار.ال.جی» (تقویت. . .

بازگشت به خبرها