پرداخت ۷۰۵.۵ میلیون قرضه منظور شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۹ - ۲۰:۱۲
یسب
۱۹ سرطان ١٣٩٩
در جلسه‌ی شورای عالی صندوق انکشاف زراعت که به ریاست نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده بود، پرداخت صدها میلیون افغانی قرضه منظور گردید.
در این جلسه، تیم تخنیکی صندوق انکشاف زراعت، سه درخواست قرضه را به شورای عالی معرفی و در مورد فعالیت‌های متقاضیان قرضه معلومات داد.
شورای عالی صندوق انکشاف زراعت، پس از دریافت معلومات ارائه‌ شده و پاسخ به سوالات اعضا، پرداخت ۷۰۵.۵ میلیون افغانی قرضه‌ی زراعتی را منظور کرد.
مبلغ یادشده در سه مورد، قرضه داده شده است.
یک مورد قرضه، به یکی از مؤسسات مالی پرداخت شده که میعاد آن پنج سال است. از این پول، سالانه بیش‌تر از چهار هزار دهقان در هشت ولایت کشور، مستقیماً مستفید می‌شوند. در مورد دوم، قرضه‌ی منظور شده، به یکی از صادرکننده‌گان بزرگ میوه‌ی خشک پرداخت شده است. این صادرکننده، جهت خریداری میوه خشک از نقاط مختلف کشور از این پول استفاده می‌کند که از آن، ٢۰ تن دهقان مستفید می‌گردند. سومین مورد، قرضه‌ای است که به یکی از مؤسسات مالی داده شده است. این مؤسسه، قرضه‌ی دریافتی‌اش را به منظور توزیع قرضه‌های کوچک به دو هزار دهقان در کشور اختصاص داده است.
صندوق انکشاف زراعت، یک نهاد مالی دولتی غیر بانکی است که تحت رهبری وزارت زراعت، مالداری و آبیاری فعالیت می‌کند. ارایه قرضه به دهقانان تجارتی و متشبثان زراعت از طریق میانجی‌های مالی و نیز قرضه‌‌دهی مستقیم برای رشد و بهبود زراعت افغانستان از وظایف عمده‌ی این صندوق است.
صندوق انکشاف زراعت از تاسیس‌اش بدین سو، ۱١.٣ میلیارد افغانی قرضه را منظور و مبلغ بیش‌تر از ٨٫٧ میلیارد افغانی را به تجارت‌های زراعتی، کوپراتیف‌ها و انجمن‌های زراعتی و مالداری، میانجی‌های مالی، فارم‌های مالداری، ماهی‌پروری، مرغداری، پروسس‌کننده‌گان و صادرکننده‌گان میوه‌ی تازه و خشک، فابریکه‌های تولید آرد، شرکت‌های تولیدی تجهیزات زراعتی، مغازه‌ها و واردکننده‌گان کود کیمیایی و سایر متشبثان عرصه زراعت توزیع کرده است. از این خدمات، ۵۳ هزار و ٣۰٢ دهقان در ۳۲ ولایت به صورت مستقیم بهره برده‌اند.
در پایان، جلسه پس از شنیدن پاسخ‌های به سوالات طرح شده، برنامه‌ی کاری یک‌ساله، پالیسی سرمایه‌گذاری، پالیسی نرخ تکتانه، و بودجه صندوق را با اکثریت آرا مورد تایید قرار داد و تاکید شد پیشنهادها و سفارش‌های اعضای شورا اجرایی شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS