پرداخت ۲۶۴ میلیون افغانی قرضه اسلامی برای دو شرکت داخلی منظور شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۶ - ۱۲:۲۸
پرداخت ۲۶۴ میلیون افغانی قرضه اسلامی برای دو شرکت داخلی منظور شد

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  پرداخت ۲۶۴ میلیون افغانی به شکل قرضه اسلامی (مرابحه) برای دو شرکت داخلی از سوی صندوق انکشاف وجهی انکشاف زراعتی منظور کرده است.
جلسه‌ای به این منظور تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری این وزارت، و با حضور انجینر عبدالغفور غفاری، رئیس صندوق انکشاف زراعت و مالداری، برگزار شد.
در این نشست، درخواست شرکت مقتدر افغانستان و شرکت صنایع غذایی زرین بخت از سوی رئیس صندوق انکشاف زراعت و مالداری به معین زراعت و مالداری ارائه شد و پس از بررسی مورد تأیید قرار گرفت.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده در جوزجان

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
پروسه توزیع و فروش موازی ۱۵۶ جریب زمین استردادشده امارتی واقع قریه لب جرخراسان مرکز ولایت جوزجان آغاز گردید.
این برنامه به اساس هدایات مقامات ذیصلاح امارت اسلامی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۱:۲۶
Background image

دیدار شورای علمای فاریاب با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب میزبان رئیس و اعضای شورای علمای این ولایت بود؛ نشستی که در آن بر بهبود خدمات زراعتی، رعایت اصول اسلامی در امور اداری و تقویت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۳
Background image

کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در ولایت نیمروز آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز از آغاز کار ساخت ۶۰ باب سبزخانه در مرکز ولایت و شماری از ولسوالی‌های این ولایت خبر داد.
این پروژه از سوی مؤسسه وطن و در هماهنگی با آمریت امور. . .

بازگشت به خبرها