پرداخت مزد کارگران پروژه اعمار چکدم و واترشیت در ولسوالی آبشار پنجشیر آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳ - ۱۱:۱۴
پرداخت مزد کارگران پروژه اعمار چکدم و واترشیت در ولسوالی آبشار پنجشیر آغاز شد

۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
روند پرداخت مزد کارگران پروژه اعمار چکدم و واترشیت در ولسوالی آبشار ولایت پنجشیر تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت آغاز گردید.
این پروژه که تحت عنوان مصونیت غذایی با همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد و تطبیق کمیته ناروی برای افغانستان در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر راه‌اندازی شده، زمینه کار چهل‌روزه را برای ۳۰۰ تن از باشندگان محل فراهم کرده است.
تا کنون ۵۰ درصد کار این پروژه تکمیل شده و امروز نیمی از مزد کارگران، معادل ۷۰۳۰ افغانی (صد دالر آمریکایی)، به آنان توزیع شد. قرار است با تکمیل این پروژه، باقی‌مانده مزد کارگران نیز پرداخت گردد.
گفتنی است که به دلیل سردی هوا، کار پروژه موقتاً متوقف شده بود و با مساعد شدن وضعیت جوی، فعالیت‌ها دوباره از سر گرفته خواهد شد.
هدف اصلی این پروژه ذخیره‌سازی آب‌های سطحی و جلوگیری از بروز سیلاب‌ها عنوان شده است. باشندگان محل از تطبیق این پروژه ابراز خرسندی کرده و خواهان ادامه و گسترش آن در آینده شدند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها