پرداخت مزد به ۸۰۰ نفر کارگر در پروژه کار در مقابل پول نقد در ولایت فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۳۶
پرداخت مزد به ۸۰۰ نفر کارگر در پروژه کار در مقابل پول نقد در ولایت فاریاب

۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش 
در چارچوب پروژه "کار در مقابل پول نقد" به همکاری دفتر کمیته ناروی، مزد ۸۰۰ نفر کارگر که در فعالیت‌های مختلف ساخت و ساز در ولسوالی‌های قیصار و گرزیوان فعالیت داشته‌اند، پرداخت گردید.
 این فعالیت‌ها شامل کندنکاری ترنچ‌ها، اعمار چکدم‌های گابیونی و سنگی، و ساخت ساختمان‌های اجتماعی مانند پلچک و وضوخانه‌ها بوده است.
این پروژه تحت نظارت انجنیر نجیب الله میرزایی، مدیر عمومی ترویج و انکشاف زراعت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب، برای هر نفر در بیست روز کاری مبلغ یکصد دالر امریکایی یا معادل آن به افغانی پرداخت گردید.
انجنیر نجیب الله میرزایی در این نشست به دهاقین تأکید کرد که ساخت چکدم‌های گابیونی و سنگی از مهم‌ترین روش‌های کنترول آب‌های سطحی، سیلاب‌ها، و فرسایش خاک به ویژه در مناطق کوهستانی و دشت‌های سیلابی هستند. این زیرساخت‌ها نه تنها از سیلاب‌ها محافظت می‌کنند، بلکه نقش مهمی در حفظ منابع طبیعی و بهبود وضعیت زراعت دارند. وی از دهاقین خواست تا در حفظ و بازدارندگی این پروژه‌ها در مناطق شان با دقت عمل کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۳۷
Background image

مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از مقامات عالی‌رتبه امارت اسلامی با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کارش دیدار و پیرامون موضوعات مرتبط با بخش زراعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۴۳
Background image

برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری در وزارت زراعت آغاز شد

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای شماری از کارمندان ادارات مرکزی این وزارت آغاز شد.
این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا برای قطعات نمایشی در ولایت پروان

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج کشت ارقام اصلاح‌شده و ارتقای ظرفیت دهاقین، تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا همراه با کودهای کیمیاوی برای قطعات نمایشی در مرکز و. . .

بازگشت به خبرها