پایان نمایشگاه «گلفود»: دریافت قراردادهای فروش محصولات زراعتی به ارزش بیش از ۱۷۱ میلیون دالر توسط صادرکننده‌گان افغان

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۴
پایان نمایشگاه «گلفود»: دریافت قراردادهای فروش محصولات زراعتی به ارزش بیش از ۱۷۱ میلیون دالر توسط صادرکننده‌گان افغان

۱۰ حوت ۱۳۹۹
با پایان نمایشگاه گلفود در دبیِ امارات متحده عربی، مشخص شد که صادرکننده‌گان و تاجران افغانی که در این نمایشگاه شرکت کرده بودند، جمعاً به ارزش بیش از ۱۷۱ میلیون دالر، قرارداد تاییدشده‌ی صادرات تولیدات زراعتی افغانستان را به دست آورده‌اند.
حبیب‌الله حبیبی، رییس انکشاف سکتور خصوصی در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که در این نمایشگاه شرکت کرده است، می‌گوید: «بیش‌ترین این قراردادها با طرف‌های هندوستانی بسته شده است که جمعاً ارزش آن به حدود ۱۰۰ میلیون دالر می‌رسد. هم‌چنان پس از هندوستان، بزرگ‌ترین طرف قرارداد تاجران و صادرکننده‌گان افغانستان در نمایشگاه گلفود دبی، تاجران امارات متحده عربی است که ارزش آن به ۲۷ میلیون دالر می‌باشد. پس از آن، بیش‌ترین میزان قرارداد با تاجران عربستان سعودی عقد شده است که ارزش آن حدود شش میلیون دالر است.»
این قراردادها، شامل میوه خشک به ارزش بیش از ۱۰۷ میلیون دالر، مغزباب به ارزش بیش از ۴۳ میلیون دالر، گیاهان طبی به ارزش افزون بر ۱۳ میلیون دالر، دانه‌باب به ارزش بیش از ۴.۷ میلیون دالر، میوه تازه به ارزش بیش‌تر از ۱.۳ میلیون دالر، جوس به ارزش بیش‌تر از ۴۶۵ هزار دالر و عسل به ارزش بیش‌تر از ۴۲۵ هزار دالر می‌باشد.
سال‌های قبل تاجران افغان از نمایشگاه سالانه‌ی «گلفود»، جمعاً قراردادهایی به ارزش حدود ۱۰۰ میلیون دالر به دست می‌آوردند که امسال، با وجود کرونا، افزایش فوق‌العاده‌ای را میزان دریافت این قراردادها برای افغانستان نشان می‌دهد.
باید گفت که سال گذشته حدود ۸۰ درصد قراردادهای تاجران افغان و طرف‌های قراردادشان در نمایشگاه گلفود، عملی شده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۲
Background image

افتتاح روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در بدخشان

 ۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت بدخشان، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد اسماعیل غزنوی والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۵۹
Background image

تطبیق برنامه پول در برابر کار برای حمایت از دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

به‌منظور حمایت از دهاقین و فراهم‌سازی زمینه ایجاد باغ‌های جدید میوه‌جات، برنامه توزیع پول نقد در برابر کار در ولسوالی چمتال ولایت بلخ، با همکاری نهاد همکار و مدیریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۳۳
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز  برای جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی محمد نسیم عادل آمر تنظیم منابع طبیعی، به‌منظور جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات، حفاظت از منابع طبیعی و ارزیابی وضعیت عمومی جنگلات، با تیم همراه خود از ساحات سیپن. . .

بازگشت به خبرها