پایان برنامه کنترول میخانیکی مور پتدار و مور خیمه‌ساز در دایکندی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۵۸
پایان برنامه کنترول میخانیکی مور پتدار و مور خیمه‌ساز در دایکندی

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی اعلام کرد که برنامه کنترول میخانیکی مور پتدار و مور خیمه‌ساز، با رهبری ریاست حفاظت نباتات و قرنطین، پس از بیست روز فعالیت عملی در ولسوالی‌های سنگتخت و کیتی به پایان رسید.
این برنامه از تاریخ ۲۱ عقرب آغاز و الی ۱۱ قوس سال جاری ادامه یافت و طی آن برای ۸۳۴ نفر دهقان آموزش‌های عملی در بخش شناسایی، روش‌های کنترول دستی و جلوگیری از گسترش این آفات ارائه گردید.
به گفته مسئولان، در جریان اجرای این برنامه ۱٬۵۰۰ اصله درخت از وجود مور پتدار و مور خیمه‌ساز پاک‌سازی شد و برای دهاقین در مورد فواید کنترول میخانیکی و اهمیت مراقبت دوام‌دار باغ‌ها توصیه‌های لازم ارائه گردید.
ریاست زراعت دایکندی تأکید دارد که تطبیق چنین برنامه‌ها نقش مستقیم در کاهش خسارات آفات باغی و افزایش تولیدات زراعتی داشته و این روند در دیگر مناطق نیز ادامه خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS