وقایه ۷ هزار رأس مواشی کوچک در برابر بیماری طاعون در ولسوالی معروف کندهار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۰:۴۲
وقایه ۷ هزار رأس مواشی کوچک در برابر بیماری طاعون در ولسوالی معروف کندهار

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، و همکاری تخنیکی پاراوترن‌های مسلکی ولسوالی معروف، تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، در این ولسوالی ۷ هزار رأس مواشی کوچک در برابر بیماری طاعون واکسین وقایوی گردیدند.
این واکسین در مدت ده روز تطبیق شد که هدف آن جلوگیری از بیماری کشنده طاعون، حفظ صحت مواشی، کاهش زیان‌های اقتصادی مالداران و حمایت از معیشت آنان می‌باشد. با تطبیق این واکسین، تولید شیر و گوشت مواشی به‌طور عادی ادامه یافته، شیوع بیماری‌ها به‌موقع کنترول می‌گردد و برای افراد مسلکی نیز زمینه کار فراهم می‌شود.
قابل یادآوری است که حدود یک هفته پیش، به ابتکار ریاست زراعت کندهار و با حمایت مالی سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کمپاین وقایه طاعون برای ۸۰ هزار رأس مواشی کوچک در شهر کندهار و ۱۹ ولسوالی آن آغاز شده بود که در حال حاضر روند تطبیق آن در سایر ولسوالی‌ها نیز ادامه دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها