وزیر زراعت به تسریع روند ارایه‌ی خدمات به دهقانان تاکید کرد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۶:۳
وزیر زراعت به تسریع روند ارایه‌ی خدمات به دهقانان تاکید کرد

۱۱حمل ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جلسه‌ اداری امروز در این وزارت، از تمام مسوولان این اداره خواست تا روند ارایه‌ی خدمات به دهقانان را تسریع ببخشند.
در این جلسه که معینان، مسوولان ادارات مربوط به وزارت زراعت و هم‌چنین روسای پروژه‌های زراعتی نیز حضور داشتند، در آن باره بودجه انکشافی سال مالی ۱۴۰۰ نیز بحث شد.
وزیر زراعت در این جلسه گفت:‌ «در سال مالی ۹۹، در تطبیق پروژه‌ها و مصرف بودجه مشکلات وجود داشت و در سال مالی جاری، این مشکلات اصلاً قابل قبول نیست.»
بودجه انکشافی وزارت زراعت، در سال مالی جاری، ۱۲.۳ میلیارد افغانی تعیین شده است.
آقای احدی گفت که وزارت زراعت باید روند ارایه‌ی خدمات را براساس امکانات بودجوی خود تسریع بخشیده و پروژه‌ها به اسرع تطبیق شوند. او در عین‌حال تاکید کرد که امسال باید بیشتر از ۹۰درصد بودجه انکشافی به مصرف برسد و این مصارف باید به صورت معقول و موثر صورت گیرد.
در همین‌حال، عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت، با ارایه‌ معلومات مختصری در باره مشکلات موجود فرا راه تطبیق پروژه‌ها و پلان مالی سال ۱۴۰۰، گفت که ارزیابی امسال از مسوولان پروژه‌ها براساس مصرف بودجه و کارکردهای‌شان صورت می‌گیرد.
داکتر انوارالحق احدی نیز، در این باره گفت که در سال جاری ارزیابی مسوولان پروژه‌ها متناسب به تطبیق به موقع پروژه‌ها در محل و نتایج به‌دست آمده از فعالیت‌ها صورت می‌گیرد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۹:۴
Background image

بررسی وضعیت عواید ریاست زراعت سرپل از سوی هیئت وزارت

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با هیئت موظف به‌منظور بررسی همه‌جانبه وضعیت عواید، شناسایی منابع عایداتی، بررسی باقیات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۴ - ۹:۴
Background image

ننګرهار کې د متوازنې پراختیا او اغېزمنو پروژو د تطبیق په موخه د همغږۍ ناسته ترسره شوه

۱۴ تله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۸ هـ.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ  رییس مولوي عبدالستار محمد په مشرۍ، د دې ادارې تر چتر لاندې له همکارو مؤسسو او تمویل کوونکو ادارو. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۴:۹
Background image

در فیض‌آباد دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی ایجاد و تجهیز شد

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور توسعه زنجیره ارزش محصولات لبنی، بهبود عرضه محصولات باکیفیت و حمایت از اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها، دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی در شهر. . .

BACK TO NEWS