وزیر زراعت با والی کنر دیدار کرد  

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۵/۱۴ - ۹:۵۴
وزیر زراعت با والی کنر دیدار کرد  

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت کنر با مولوی قدرت الله ابوحمزه والی کنر دیدار کرده و پیرامون حفاظت از جنگلات و ایجاد سهولت برای دهقانان و مالدارن صحبت کردند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در این دیدار هدف سفرش را به والی ولایت کنر بیان کرده و پیرامون برنامه‌های وزارت زراعت جهت تغییر وضعیت معیشتی دهقانان و مالداران از مجراهای مختلف سخن زده افزود 
«ما می‌خواهیم که ملک ما از وضعیت وارداتی به حالت خودکفایی و صادراتی برسد و به همین منظور در بخش زراعت  توزیع تخم‌های بذری اصلاح شده جهت بلند بردن حاصلات، در بخش مالداری عصری سازی سیستم لبنیات،  در بخش منابع طبیعی حفاظت و توسعه پایدار منابع طبیعی، در بخش آبیاری مدیریت آبهای فراوان کشور و استفاده موثر از آن و در بخش اراضی مدیریت و یکدست سازی اراضی کشور از اهداف و برنامه‌های وزارت زراعت است که به این منظور به ولایت کنر آمدیم تا در ارتباط به این موضوعات از نزدیک وضعیت را بررسی نماییم».
ه‍مچنان وزیر زراعت پیرامون حفاظت و استفاده موثر از منابع صحبت کرده علاوه نمود« ولایت کنر از ولایت‌های است که بیشترین ساحات جنگلی در آن موقعیت دارد پس ما باید در  بخش حفاظت، توسعه پایدار و  استفاده موثر از جنگلات ولایت کنر در هماهنگی با یکدیگر به گونه جدی کار نماییم که جنگلات ما حفاظت شده و توسعه یابد که هدف از سفر ما هم مخصوصا همین موضوع می‌باشد.
 در همین حال مولوی قدرت الله ابو حمزه والی ولایت کنر از  برنامه‌ها و خدمات وزارت زراعت در ولایت کنر اسقبال کرده و در مورد اهمیت جنگلات سخن‌زد « واقع که جنگلات در سرسبز سازی کشور بسیار نقش دارد و ما در این مورد به شما اطمینان می‌دهیم که مطابق به قوانین و طرزالعمل وزارت زراعت از جنگلات و منابع طبیعی کشور حفاظت می‌نماییم».
در این دیدار روئسای زراعت کنر، لغمان، ننگرهار، رییس کانال ننگرهار، رییس تنظیم جنگلات، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و مشاور مقام وزارت زراعت آبیاری و مالداری و شماری از مسوولان محلی و ولسوالان ولایت کنر حضور داشتند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها