وزیر زراعت با مسوولان نهاد قرضه دهی اکسوس دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۱ - ۱۴:۳۰
وزیر زراعت با مسوولان نهاد قرضه دهی اکسوس دیدار کرد

مولوی عطاء الله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان موسسه اکسوس یک نهاد قرضه دهی  دیدار کرده و  روی قرضه‌دهی و همکاری آنان با دهاقین گفتگو نمود.
نهاد اکسوس از جمله موسسات قرضه دهی کوچک است است که به دهاقین قرضه مرابحه می‌دهد، مسوولان این نهاد از وزیر زراعت خواسته اند که به از طریق صندوق انکشاف وجهی زراعت برای شان همکاری نماید.
نهاد قرضه دهی اکسوس قبل از این به اساس تفاهم نامه با صندوق انکشاف وجهی افغانستان قرضه های کوچک را برای مالدارن و دهقانان کشور فراهم می کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها