ورکشاپ آموزشی دو روزه به منظور آغاز سروی سرشماری مواشی در ولایت بلخ دایر شد 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۰:۴۹
ورکشاپ دو روزه به منظور آغاز سرشماری مواشی در ولایت بلخ از سوی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در همکاری با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد.

ورکشاپ دو روزه به منظور آغاز سرشماری مواشی در ولایت بلخ از سوی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در همکاری با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد.
قرار است سرشماری مواشی در سطح کشور به خصوص ولایت بلخ توسط واحد‌های ساحوی انجام شود به همین منظور ورکشاپ آموزشی با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و  سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در ولایت بلخ برگزار شد.
در این ورکشاپ  پیرامون نحوی سروی دقیق ارقام مواشی برای واحدهای ساحوی آموزش داده شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها