واگذاری ۷۰ جریب زمین بکر به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و باغداری خصوصی به اجاره طویل‌المدت

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۱۱:۲۸
واگذاری ۷۰ جریب زمین بکر به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و باغداری خصوصی به اجاره طویل‌المدت

۱۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان میگویند که ۷۰ جریب زمین بکر و بایر واقع قریه شاه میرزا، پس از طی مراحل قانونی، به شرکت خدمات زراعتی، مالداری و باغداری مبین توحید به اجاره طویل‌المدت واگذار گردید.
این زمین پیش از این جهت منظوری به مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پیشنهاد شده بود که به اساس فرمان عالیقدر امیر المومین حفظه الله منظور گردیده است.
به‌منظور تطبیق این فرمان، زمین متذکره با حضور آمر تخنیکی امور زمینداری و هیئت موظف، به‌گونه رسمی به شرکت یادشده تسلیم داده شد.
هدف از این اقدام، استفاده مؤثر از زمین‌های امارتی در بخش‌های باغداری و مالداری و همچنان افزایش سطح عواید امارت اسلامی افغانستان عنوان شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها