هیئت تخنیکی ولایت کندز ۲ هزار و۸۶۰ جریب زمین غصب شده را در ولسوالی گلتپه استرداد کردند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱/۱ - ۱۰:۲
هیئت تخنیکی ولایت کندز ۲ هزار و۸۶۰ جریب زمین غصب شده را در ولسوالی گلتپه استرداد کردند

مولوی امان الله ‌حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز و اعضای هیئت به ساحات توبره‌کش و عسقلان ولسوالی گلتپه سفر نموده و ۲ هزرا و۸۶۰ جریب زمین را استرداد نمودند.
در این سفر هیئت تخنیکی بعد از نشست با مردم محل و متصرفین زمین از ساحه ۲۵۰۰ جریب زمین امارتی که قبلا منحیث زمین امارتی حکومتی تشخیص و تثبیت گردیده بود دیدن نموده و نظر به درخواست مردم محل مبنی بر اخذ اجاره همین موازی که ورثه شهداء و مجاهدین بوده و مستحق میباشند هدایت داده بودند تا طبق اصول برای شان به اجاره داده شود، از اینکه ساحه زمین سفید بوده و از طرف دیگر متصرفین آن به امارتی بودن آن اعتراف دارند طبق صراحت فقره ۵ ماده هفتم طرزالعمل کاری هیئت تخنیکی موازی متذکره استرداد گردیده و هدایت داده اند تا اداره زراعت بعد از ثبت در بانک زمین طبق اصول به ذولیدی غیر شرعی آن به اجاره دهد. 
هکذا در ساحه عسقلان موازی ۳۶۰ جریب زمین قبلا منحیث زمین امارتی تشخیص و تثبیت گردیده بود و مردم محل اعتراف به امارتی بودن آن داشته اند و اظهار میدارند که همین زمین را در سال‌های انقلاب استفاده نموده و خواستار اجاره آن می‌باشند. هیئت فیصله نمود تا آن را نظر به اصول اجاره دهد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها