هیأت افغانستان در پراگ، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت را تشریح کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۷ - ۱۴:۱۰
هیأت افغانستان در پراگ، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت را تشریح کرد

۲۷ جوزای ۱۴۰۰
هیأتی به شمول حشمت‌‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، نثاراحمد غوریانی وزیر تجارت و صنعت، هارون چخانسوری وزیر معادن و پطرولیم، کبیر عیسی‌خیل رییس عمومی تدارکات ملی و عطاالله نصیب رییس واحد تسهیل سرمایه‌گذاری اداره امور ریاست‌جمهوری، به جمهوری چک رفته و با سرمایه‌گذاران این کشور و دولت سلواکیا در شهر پراگ، پایتخت جمهوری چک، در‌باره فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجارت محصولات زراعتی افغانستان با آن کشورها، بحث کرده است.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، می‌گوید که اعضای این هیأت معلومات لازم را در‌باره فرصت‌های سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران دولت‌های جمهوری چک و سلواکیا ارایه کردند.
حشمت‌الله غفوری به سرمایه‌گذاران آن کشورها معلومات لازم ارایه کرد و گفت که در بخش‌های پروسس و بسته‌بندی محصولات زراعتی و غذایی، لبنیات و تهیه ماشین‌آلات زراعتی و بهبود سیستم‌های آبیاری مؤثر، فرصت‌های خوب سرمایه‌گذاری در افغانستان وجود دارد. او هم‌چنین گفت که زعفران، هنگ، جلغوزه، چهارمغز و برخی از محصولات با‌ارزش دیگر، در بازار جهانی علاقه‌مندان خوبی دارند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۴
Background image

افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت در ولایت بلخ و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور افتتاح مرکز تثبیت حق مالکیت و آغاز روند انتقال شهرک‌های استردادشده، نشست مهمی در مقام ولایت بلخ برگزار شد که در آن ملا محمد یوسف وفا والی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۰
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت مور پت‌دار در مرکز ولایت پنجشیر

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین مبارزه کیمیاوی علیه آفت‌های مور پت‌دار و مور خیمه‌ساز در مرکز ولایت خبر داد.
مسئولان این ریاست می‌گویند، این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

بازگشت به خبرها