هیأت افغانستان در پراگ، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت را تشریح کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۷ - ۱۴:۱۰
هیأت افغانستان در پراگ، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت را تشریح کرد

۲۷ جوزای ۱۴۰۰
هیأتی به شمول حشمت‌‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، نثاراحمد غوریانی وزیر تجارت و صنعت، هارون چخانسوری وزیر معادن و پطرولیم، کبیر عیسی‌خیل رییس عمومی تدارکات ملی و عطاالله نصیب رییس واحد تسهیل سرمایه‌گذاری اداره امور ریاست‌جمهوری، به جمهوری چک رفته و با سرمایه‌گذاران این کشور و دولت سلواکیا در شهر پراگ، پایتخت جمهوری چک، در‌باره فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجارت محصولات زراعتی افغانستان با آن کشورها، بحث کرده است.
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، می‌گوید که اعضای این هیأت معلومات لازم را در‌باره فرصت‌های سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاران دولت‌های جمهوری چک و سلواکیا ارایه کردند.
حشمت‌الله غفوری به سرمایه‌گذاران آن کشورها معلومات لازم ارایه کرد و گفت که در بخش‌های پروسس و بسته‌بندی محصولات زراعتی و غذایی، لبنیات و تهیه ماشین‌آلات زراعتی و بهبود سیستم‌های آبیاری مؤثر، فرصت‌های خوب سرمایه‌گذاری در افغانستان وجود دارد. او هم‌چنین گفت که زعفران، هنگ، جلغوزه، چهارمغز و برخی از محصولات با‌ارزش دیگر، در بازار جهانی علاقه‌مندان خوبی دارند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۲۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانی در ۱۸ واحد اداری ولایت فاریاب

۱۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، با همکاری مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد (FAO)، کمپاین واکسیناسیون حیوانی را علیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۱۲
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت زابل بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت زابل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۱۰
Background image

توزیع ۶۰۰ بسته وسایل برداشت و پس از برداشت برای دهقانان در دایکندی

۱۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در چارچوب برنامه «بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم» و با همکاری دفتر ارتباط (TLO)، ۶۰۰ بسته. . .

بازگشت به خبرها