همایش معرفی فرصت‌های تجاری ایران و افغانستان در تهران برگزار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۹ - ۱۰:۲۳
همایش معرفی فرصت‌های تجاری ایران و افغانستان در تهران برگزار شد

۹ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
همایش معرفی فرصت‌ها و ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان با حضور هیأت اقتصادی و تجاری افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی، معین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی، در حاشیه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۵) در تهران برگزار شد.
در این همایش که با حضور مسئولین تجاری، تولیدکنندگان، فعالین اقتصادی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران برگزار گردید، ظرفیت‌های اقتصادی و تجاری دو کشور، فرصت‌های سرمایه‌گذاری، چالش‌ها و موانع موجود بررسی شد و در پایان، نشست‌های گفتگوی دوجانبه (B2B) میان فعالین بخش خصوصی دو کشور برگزار گردید.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان که ریاست هیأت افغان را بر عهده داشت، طی سخنانی بر اهمیت همکاری‌های مشترک در بخش زراعت تأکید کرد و گفت: "امارت اسلامی افغانستان در تلاش است تا فرصت‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در تولیدات زراعتی و مالداری ایجاد کند تا بتواند سهم بیشتری در بازارهای منطقه‌ای و جهانی به دست آورد."
او تصریح کرد که همکاری‌های مشترک در عرصه‌های زراعت و مالداری می‌تواند به تحکیم روابط دو کشور و پایه‌گذاری توسعه پایدار در افغانستان و ایران منجر شود. معین وزارت زراعت افغانستان همچنین با اشاره به پیشرفت‌های ایران در زمینه فناوری‌های زراعتی، انتقال دانش و تجهیزات به افغانستان را زمینه‌ساز رشد و توسعه زراعتی کشور دانست.
مولوی عثمانی افزود: "افغانستان، به عنوان یک کشور زراعتی، آماده است تا در زمینه‌های مختلف، به ویژه در زراعت و آبیاری، همکاری‌های گسترده‌ای با جمهوری اسلامی ایران داشته باشد." وی همچنین بر اهمیت تبادل دانش و فناوری‌های مدرن زراعتی میان دو کشور تأکید کرد.
معین وزارت زراعت در ادامه با تأکید بر نقش محوری بخش خصوصی در توسعه اقتصادی کشورها، از سرمایه‌گذاران ایرانی و بین‌المللی دعوت کرد تا در پروژه‌های اقتصادی افغانستان به ویژه در بخش‌های زراعت و مالداری مشارکت کنند. او خاطرنشان ساخت که امارت اسلامی افغانستان تسهیلات لازم برای حمایت از سرمایه‌گذاران را فراهم خواهد کرد.
مولوی عثمانی در پایان ابراز امیدواری کرد که این همایش و نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو ۲۰۲۵، سرآغاز فصل تازه‌ای در روابط اقتصادی، تجاری و زراعتی میان افغانستان و ایران باشد و این همکاری‌ها در نهایت به سود ملت‌های دو کشور و ثبات منطقه بیانجامد.
گفتنی است که عبدالساده نیسی، مدیرکل شبه‌قاره هند در سازمان توسعه تجارت ایران، نیز در این همایش حضور داشت و از جایگاه ویژه افغانستان در سیاست‌های اقتصادی ایران یاد کرد. وی اعلام کرد که گسترش روابط تجاری با افغانستان از اولویت‌های راهبردی سازمان توسعه تجارت ایران است و هدف‌گذاری شده که حجم مبادلات اقتصادی میان دو کشور به ۱۰ میلیارد دالر افزایش یابد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS