هشت کانال آبیاری در هرات ساخته می‌شود

naim.rezai
جمعه ۱۳۹۹/۱۲/۱۵ - ۱۵:۲۷
هشت کانال آبیاری در هرات ساخته می‌شود

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه اضطرای زراعت و مصونیت غذایی، EATS، هشت کانال آبیاری در هرات اعمار می‌کند.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، با حضور سید وحید قتالی والی ولایت هرات و شماری از باشنده‌گان ولسوالی انجیل، سنگ تهداب کانال‌ هزاره‌گی آسیا را در ولسوالی انجیل گذاشت.
حشمت‌الله غفوری با ابراز خرسندی از روند تطبیق پروژه‌های زیربنایی در این ولایت گفت: "علاوه بر این کانال، قرار است هشت کانال آبیاری دیگر نیز در نقاط مختلف ولسوالی انجیل و غوریان ساخته شود."
اقای غفوری گفت که این کانال‌ها از طریق پروژه اضطرای زراعت و مصونیت غذایی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ساخته می‌شود و ارزش مجموعی این‌ها به بیشتر ۱۲۱ میلیون افغانی می‌رسد.
طول مجموعی این کانال‌ها به ۴۴هزار و ۲۳۴متر خواهد رسید و با تکمیل شدن کار احداث آن، به صورت مستقیم و غیر مستقیم ۲۴هزار و ۷۳۴ نفر  مستفید خواهند شد.
 با ساخت این کانال‌ها سه‌هزار و ۵۶۹ هکتار زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار می‌گیرد.
این پروژه‌ها شامل کانال هزاره‌گی آسیا، جوی کج، شادی‌بره علیا، شادی‌بره سفلی، نیسان، صالح‌آباد ،غنجان و پوشان شده و در ولسوالی‌های انجیل و غوریان ساخته می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها