هشت انجمن حفاظت از نباتات طبی در بغلان تاسیس شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۸/۳/۲۵ - ۱۵:۱۰


۲۵ جوزای ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از تاسیس هشت انجمن حفاظت از علفچرها و نباتات طبی در این ولایت خبر داده است.
این انجمن‌ها در ولسوالی‌های خنجان، دوشی و بغلان مرکزی تاسیس شده‌ است.
مسوولان ریاست زراعت بغلان می‌گویند که جمع‌آوری بی‌رویه و غیرفنی و مسلکی نباتات طبی از جمله هنگ، این گیاه را در حالت انقراض قرار داده است. به‌ گفته‌ی آنان، مقدار زیادی از چراگاه‌ها نیز غصب و تخریب شده است.
ریاست زراعت می‌افزاید که در نظر است تا پایان سال ۸۰۰ هکتار زمین در این ولسوالی‌ها، تخم هنگ کشت شود و هم‌چنین ۳۰۳ هکتار چراگاه با پاشیدن تخم رشقه‌ی للمی، دوباره احیا و سبز شود.
انجمن‌های تازه تاسیس‌شده مسوولیت دارند تا از چراگاه‌ها و گیاه هنگ محافظت کنند.
هنگ یک نبات طبی ارزشمند است که در قسمت حفاظت از محیط زیست، درمان امراض و بلند بردن سطح اقتصاد کشور نقش مهم و ارزنده‌ای دارد. هم‌چنین این گیاه در قسمت حفظ خاک و آب، بهبود محیط زیست، تهیه علف حیوانی و منبع خوب اشتغال‌زایی برای مردم است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها