نهایی سازی طرزالعمل استفاده از محصولات داخلی زراعتی و مالداری 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۰ - ۱۵:۱۴
نهایی سازی طرزالعمل استفاده از محصولات داخلی زراعتی و مالداری 

۲۰ قوس ۱۴۰۲ ه‍.ش
 جلسه‌ای به منظور نهایی سازی طرزالعمل استفاده از محصولات داخلی زراعتی و مالداری در وزارت زراعت به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت برگزار شد.
در این نشست نماینده‌گانی از وزارت‌های امور داخله، دفاع، ریاست عمومی استخبارات، شاروالی، کارشنان تقنین و متخصصین زراعت و مالداری حضور داشتن.
 در این جلسه طرزالعمل ترتیب شده به  حضور اشتراک  کنندگان اراییه و پس از نظرخواهی پیرامون طرزالعمل  تدوین شده نظریات لازم جهت بهبود آن ارایه شد.
 معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در بعضی ماده‌های آن نظریاتش را شریک ساخت و غرض نهایی سازی مورد تائید قرار گرفت تا به رهبری امارت اسلامی افغانستان تقدیم گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۶
Background image

شریک‌سازی فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با وزارت زراعت در بخش آبیاری

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  FAO فعالیت‌های این سازمان را در بخش آبیاری با مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم در کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت، از بودجه انکشافی مقدار ۵۰۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم. . .

بازگشت به خبرها