نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در ریاست زراعت ولایت کندز برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۵:۳
نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در ریاست زراعت ولایت کندز برگزار شد

 ۱ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش 
نمایشگاه محصولات زراعتی به حمایت مالی دفتر اجتماعی و انکشافی راه نوین و به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز برگزار شد که این نمایشگاه شامل برنامه انکشاف تشبثات زراعتی به هدف توان‌مند سازی اقتصاد خانواده‌ها می‌باشد. 
در افتتاح این نمایشگاه  مولوی امان الله حسن ریس زراعت، آبیاری و مالداری دستاوردهای یک سال اخیر ریاست زراعت و مالداری را خدمت اشتراک کننده گان تقدیم نموده افزود" از طریق ریاست زراعت ولایت کندز برای  555 هزار و 145 دهاقین  گندم بذری، کود های کیمیاوی، خوراک حیوانی، ادویه های زراعتی و مالداری، واکسین حیوانات، گاو و بز توزیع شده است".
ریس زراعت ولایت کندز هدف از برگزاری نمایشگاه یک روزه محصولات زراعتی را بازاریابی برای محصولات زراعتی و مالداری ولایت کند یاد کرده افزود" در این نمایشگاه در کنار میوه‌های خشک و تازه، صنایع دستی نیز به نمایش درآمده است و  همچنان در این نمایشگاه یک روزه محصولات مختلف دهقانان از قبیل غله جات، میوه جات، سبزیجات، محصولات مالداری و صنایع دستی به نمایش گذاشته شده است".
در همین حال  ملا نثار احمد نصرت والی ولایت کندز برگزاری چنین نمایشگاه‌ها زراعتی و مالداری را  در رشد اقتصاد دهاقین و مالداران مهم دانسته  و تاکید بر استفاده از محصولات زراعتی و مالدار کرد وی همچنان از تطبیق پروژهای بینادی در بخش زراعت و مالداری ولایت کندز نیز سخن زد.
شرکت کنندگان این نمایشگاه با ابراز خوشحالی از این نمایشگاه گفتند که این گونه نمایشگاه ها باید حداقل دو بار در سال برگزار شود تا مردم بتوانند محصولات ما را بهتر بشناسند و از آن استفاده کنند. این نمایشگاه یک روزه در حالی در ولایت کندز برگزار شد که ۸۰ درصد مردم این ولایت به زراعت و مالداری اشتغال دارند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۳۹
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی چال تخار

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی چال ولایت تخار به‌هدف گسترش فضای سبز و بهبود محیط زیست، از سوی کارمندان ریاست زراعت تخار در آن  ولسوالی به‌گونه رسمی آغاز گردید.
مراسم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۱۲
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی کلکان کابل

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی بهاری تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در ولسوالی کلکان آغاز گردید.
این برنامه با حضور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۲:۵
Background image

توزیع ۱۵۰۰ نهال اصلاح‌شده در ولسوالی چهارکنت بلخ

۱۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایوی در بخش زراعت و باغداری، روند توزیع نهال‌های اصلاح‌شده در قریه سفید چشمه ولسوالی چهارکنت تطبیق گردید.
این برنامه با همکاری مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها